Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Na most ezt csak azért kérdeztem, mert én az ELTE-n tanulok/tanultam és oda a legjobb javaslatom az lett volna, hogy matekot tanulj ezerrel, mert nem a programozással lesznek a gondok, hanem a matekkal. Bár ez a Nyíregyházi egyetemen nem így van szerintem. Esetleg nézd meg a tantervi hálót, onnan ki fog derülni, hogy mi a domináló .. tudod mit? Ki is kerestem neked: http://www.nyf.hu/tanulmanyit/babsc/pti/halo.pdf
Csak átfutottam, de látszik, hogy hálózati ismereteket fogtok tanulni, adatbáziskezelést, operációs rendszerek, klasszikus értelemben vett programozást nem is nagyon látok. De vannak leírások a tantárgyakról.
Talán érdemes lehet kicsit beleásnod magad a JAVA-ba, mert úgy láttam, hogy több órán is elő fog kerülni. -
elodman
aktív tag
ha a karrier hajt és a nemzetközi álláslehetőségek
http://www.tiobe.com/index.php/content/paperinfo/tpci/index.html
mivel itthon exotikus / archaikus nyelven értőt alig keresnek..
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Építő/felújító topik
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Airsoft
- Óvodások homokozója
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Borderlands 4
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Futás, futópályák
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest