-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Tényleg Karma, akár csak privátban is, de írnál kicsit bővebben a Xamarin-os tapasztalatodról? Engem elsősorban az érdekel, hogy az ingyenes / olcsó változat korlátozásaival mennyire lehet együtt élni?
Zseniálisnak tartom, hogy C#-ot lehetne használni mindenhol, csak engem a Xamarin ára jelenleg még a kísérletezéstől is visszatart. -
bucsupeti
senior tag
Nincs iOS-es készülékem, csak néhány percet voltak ilyenek a kezem között. A munkáltatóm szeretné ha iOS-hez is értenék. Azt gondoltam hogy az almás csilivili ultramodern, méregdrága eszközök mellé valami hasonló színvonalú programozási nyelv és környezet társul. Erre szembe találom magam az Objective-C-vel és nagyon mellbe vágott az első találkozás.
Mit tanácsolsz? Merre mozduljak, hogy ne essek túl messze az almafától? Egyáltalán lehet mac nélkül fejleszteni iOS-re? Elsősorban linuxon dolgozom.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest