- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
Sk8erPeter #8192 üzenetére
Az analizis azert nem "a" matek, es - szvsz - a programozas sokkal inkabb diszkret matek (alap- es fejtagitonak absztrakt algebra, de aztan szamelmelet (foleg moduloosztalyok), kombinatorika, grafelmelet, stb) kene inkabb hangsulyt kapjon.
Mondjuk en anno a jate-n mat.kus szakos voltam, csak kesobb kezdtem a progmatot hozza, igy fel voltam mentve ilyenekbol. De azt lattam, hogy pl. elso ev vegen a disz.mat utolso tetelet - hogy a permutaciok mint halmazon vegzett muveletek csoportot alkotnak - igen nagy %-ban meg se probaltak megerteni vagy megtanulni, ha veletlenul kijonne akkor is masodjara csak kisebbet huznak alapon. -
bambano
titán
válasz
Sk8erPeter #8192 üzenetére
hint: most kezdte a másodévet a lányom bme mérnök-infón.
"Te amúgy szeretsz picit barokkos túlzásokkal élni néha": függetlenül attól, hogy erre a konkrét esetre ez nem igaz, egyébként vállalom.
"ez alapján én picit túlzásnak is érzem egy informatikai oktatás esetében": én meg nem érzem annak. a matematika oktatásnak nem csak a közvetlen haszna számít, hogy tudod-e a funkanalt vagy nem, hanem a közvetett haszna is, hogy trenírozzák az agyad. az atlétika versenyzők sem csak a versenyen futnak, pedig az számít, hanem edzésen is, hogy megerősítsék magukat későbbre.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest