- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Chromecast topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autóhifi
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
trisztan94 #7651 üzenetére
Nem, az nem komoly szint, hogy össze-vissza kapkodsz, mindenbe belefogva, semmiben el nem mélyedve, és mennyiségre, meg a lóvéra utazol. Bocs. De nemcsak erről van szó: hogy valaki bejelentse, hogy elért egy "komoly szintet", ahhoz meglehetősen nagy szerénytelenség és önbizalom kell, aminek megalapozottnak kellene lennie. Már csak a más topicokban felmutatott hozzászólásaid alapján sem tudom mindezt elhinni. Ha alapvető programozási feladatokat nem tudsz megoldani, akkor abból nehéz arra következtetni, hogy komoly szinten állsz (teljesen mindegy, hogy ennek időhiányból következő kapkodás az oka, vagy ismerethiány). Bocs/2. A komoly szinthez szerintem jó algoritmizálási képességek, széleskörű és mély ismeretek, ergo nagy tudásbázis szükséges.
Szerintem itt a topicban sokan nálad sokkal nagyobb tudással, jóval komolyabb tapasztalattal sem mernek ennyire mellet döngetni, mivel sejtik, hogy még mennyi mindent nem tudnak. Lehet, hogy ők megalapozottan mondanák azt, hogy "komoly szinten" állnak.
Nem árt, ha látod a saját tudásod korlátait, hogy tisztában legyél azzal, hogy hol kell és hol tudsz még fejlődni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest