- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Kifejezetten Mac-felhasználóknak szánja két új monitorát a BenQ
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
martonx
üzenetére
Szerintem a BASIC a leheto legrosszabb valasztas. Kezdve ott, hogy gyakorlatilag ahany megvalositas, annyi kulonfele nyelv, szoval ha megtanul egy adott basicet, akkor onnan tovabblepni nagyon nehez. Masreszt meg eleg rossz szokasokra nevel, amiket aztan nehez kiirtani.
Ha mar mindenkeppen "tanulonyelv" kell, akkor mar inkabb a Pascal/Delphi, pedig azt sem tartom valami tul jol sikerultnek. Esetleg valami C# jellegu, latvanyos, de az meg mar lehet hogy tul bonyolult nullarol kezdeshez... -
stoiet
csendes tag
válasz
martonx
üzenetére
Szerintem ez teljesen szubjektiv dolog (marmint, hogy ki milyen nyelvet tart celszerunek), ezert is fogalmaztam ugy, hogy (az altalam preferalt nyelven) C++ - on is meglehet tanulni. Sot, sima C utan szerinem nem is egy rossz lepes.
A Basic - rol nem igazan van velemenyem, nem hasznaltam, de ha az elterjedtebb valtozatara gondolsz, akkor mar inkabb C#. Amugy is, egy ures korsot azzal toltesz meg amivel akarsz, es C++ - al nem durrantasz melle.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs