- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
deiksupp
csendes tag
válasz
ArchElf #5614 üzenetére
Amerika a cél diploma után, most mérnökinfót tanulok Debrecenben, meg van már egy pár infós szakmám, nyaranként Camp Leaders. Diploma előtti évben green card lottery, ha összejön utánna nekem csak 1 repjegy kell majd, a többi jön magától...(persze kinnt addigra szerzek munkát). Addig is tanulok.
Adatbázisról: szerintem aki php-t tanul a MySql magától értetődő, Oracle-t tanulok (a SAP miatt is, meg azért is mert érdekel).
Framework-on mit értessz? Libraryt? Kb fél éve úgy tanulom ezeket a nyelveket hogy valamely elterjedt library-ét is tanulom mellé, de néhány helyen olvastam hogy ezeket frameworknek is nevezik. PHP -> Zend & Yii, Javascript -> jQuery, ezekre gondoltál? Nézegettem a Spring-et is de az nem nagyon nyerte el a tetszésem. Jah és swinget és az svg-t is nyomom melettük. Ha van 1 kis szabadidő akkor "CMS nap"-ot tartok (joomla, drupal). És ha még ezek után is van időm akkor FLEX-elek egy kicsit.Ezt itt is felsoroltam: hopp.
És ezt mindent kivétel nélkül angolul nyomatom.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- MSI Pulse 17 FHD IPS 144Hz i7-13700H 5.0Ghz 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő