- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztrofotózás
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
deiksupp
csendes tag
válasz
ArchElf #5614 üzenetére
Amerika a cél diploma után, most mérnökinfót tanulok Debrecenben, meg van már egy pár infós szakmám, nyaranként Camp Leaders. Diploma előtti évben green card lottery, ha összejön utánna nekem csak 1 repjegy kell majd, a többi jön magától...(persze kinnt addigra szerzek munkát). Addig is tanulok.
Adatbázisról: szerintem aki php-t tanul a MySql magától értetődő, Oracle-t tanulok (a SAP miatt is, meg azért is mert érdekel).
Framework-on mit értessz? Libraryt? Kb fél éve úgy tanulom ezeket a nyelveket hogy valamely elterjedt library-ét is tanulom mellé, de néhány helyen olvastam hogy ezeket frameworknek is nevezik. PHP -> Zend & Yii, Javascript -> jQuery, ezekre gondoltál? Nézegettem a Spring-et is de az nem nagyon nyerte el a tetszésem. Jah és swinget és az svg-t is nyomom melettük. Ha van 1 kis szabadidő akkor "CMS nap"-ot tartok (joomla, drupal). És ha még ezek után is van időm akkor FLEX-elek egy kicsit.Ezt itt is felsoroltam: hopp.
És ezt mindent kivétel nélkül angolul nyomatom.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- Makulátlan iPad Air 5 (M1 chip) 64GB Wi-Fi + Cellular, prémium kiegészítőkkel!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, sok tartozék
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest