- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
pmonitor #17964 üzenetére
Értem én, hogy nem érted, de akkor ezek szerint fórum nélkül nincs szakács, autószerelő, asztalos, meg építész?
Nem azt mondtam, hogy nem lehet, hogy tilos megosztani, megcsinálni vagy segíteni, azt mondtam, hogy aki e nélkül nem tud programozni, az inkább ne csinálja.
Felmész udemyre és mindent megkapsz, amire szükséged lehet az induláshoz, a többi csak a belerakott munka kérdése, mint bármelyik más szakma esetében.
Az asztalost sem bszom le, hogy nem rak fel komplett youtube tutoriált arról hogyan rakja össze a konyhabútoromat. Ha akar csinál, ha nem akar nem, de nem ettől leszel asztalos vagy sem.
Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- DJI Mavic 3 drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titán fekete)
- Samsung Galaxy S25+ (újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, kék)
- Samsung Galaxy S25 (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, piros)
- VICC ÁRON - I7 - RTX 3080 - 32GB RAM - Full épített merev csöves vízhűtés csak EK alkatrészekből!
- Gombászkönyvek egyben
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest