- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz
emitter #1634 üzenetére
Látom wav-val szórakázol
Nekem is kellene tudni, és nemtom jól értettem-e meg a leírását. 1 dolog amiben nem vagyok biztos, mégpedig az mitől függ, hogy (kizárólag csak stereo-t nézzük) a bal és jobb csatorna hány bájtonként váltják egymást az adat mezőben? esetleg egy példát is mellékelhetsz -
Jester01
veterán
válasz
emitter #1634 üzenetére
Icipicit elrontottad. Elõször is betettél egy cout << ''\nloadWav OK\n''; sort a saját megtévesztésedre, mivel nem ellenõrzöd a visszatérési értéket és így akkor is OK-ot ír ha nem is ...
Másrészt a loadWav függvényben kevered az exit és a return használatát, bizonyos hibákra kilépsz másokra pedig 0-t adsz vissza.
Ugyanakkor van egy cout << ''\nftell: '' << ftell(handle); sor a loadWav végén ami nem fut le, ebbõl észrevehetted volna, hogy idõ elõtt visszatér a függvény.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Keresek: PGA processzor "kiemelőt".
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A03 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3245
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest