Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
Livius
üzenetére
Nem megyek el dolgozni 1 multihoz sem, mert én nem vagyok programozó, csak programoz(gat)ok. Ezen kívül teljesen igaz, amit írsz, szóról-szóra. Viszont attól a C# nem fog begyorsulni(főleg, ha ragaszkodik valaki az OOP-hoz). Egyébként én azt az utat szoktam választani, hogy ha valamit nem tudok megoldani(vagy kritikus helyen lassú) C#-ban, akkor C/C++-ban készítek 1 natív .dll-t, és azt használom a C# programommal. Ilyen pl. ez a programom is. Ugyanis egy másik alkalmazásnak nem minden adatához enged hozzáférni .Net-ben. De a fő programom C#-ban készült. A C# nagy előnye, hogy nagyon sok mindent meg lehet csinálni 1-2 kattintással, meg hogy áttekinthetőbb kódot lehet benne írni. De ez a sebesség rovására megy. Assembly és C esetén meg pont fordítva van.
@Ispy: Fordítsuk meg a dolgot: szerinted az igazi programozók csak C#-ban programoznak? De a tény az tény.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Lenovo X1 Yoga Gen5 Intel i7-10610U Esztétikai hiba, akciós! - Garancia
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest