Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Szilícium
csendes tag
válasz
dabadab
üzenetére
Nem gondolhatod komolyan, hogy csak képzelődtem.
Tehát válaszolok valakinek a problémájára, elküldtem. Utána írok választ egy másik fórumozónak is, majd ezt kapom a pofámba:
"Kérjük, hogy várj türelemmel, amíg valaki válaszol a hozzászólásodra, ne írj újabb hozzászólást! Köszönjük megértésedet!"
Normális?
De legalább fogalmazna érthetően, hogy konkrétan velem mi a kínja? Én csak segíteni akartam. Tehát, amíg én vagyok az utolsó egy topikban, addig nem írhatok ismét. Órák múlva jött egy másik fórumozó, aki megtörte a jeget, utána küldhettem csak el a válaszom én is.
Akármilyen is a fórum szoftvere, de az nem került volna semmibe, hogy legalább értelmesen megfogalmazni az üzenetet, mert először el sem bírtam képzelni, konkrétan velem mi a baja?
Mindegy persze, remélem ez az újoncokra vonatkozó korlátozás (is) segít abban, nehogy ideszokjak véletlenül megint erre a fórumra.
Csak már nem bírtam nézni szó nélkül, hogy senki nem tudja a megfelelő választ, az adott kérdésekre.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad P14s Gen2. Ryzen 5 Pro-5650u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest