- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiell
veterán
válasz
elodman #14645 üzenetére
Ha választanotok kéne, h. Java v. C# coderré képezzenek, melyik mellet döntenétek és miért?
Amelyikkel az adott városban jobban el tudsz helyezkedni. Ennyi, semmi egyéb nem számít kb. Én .NET fejlesztőnek indultam, abban is írtam a diplomamunkám MsC-n (ami kicsit túlvállalt cucc volt, de sebaj, legalább sokat tanultam), az első munkahelyem is .NET volt, utána lettem iOS fejlesztő, majd JAVA, és azóta JAVAzok (10+ éve). Szóval teljesen mindegy, ígyis-úgyis képezned kell magad a szakmában - szóval azt tanuld elsőnek, amivel több helyre be tudod adni a CVd/jobb eséllyel felvesznek. -
-
fatal`
titán
válasz
elodman #14645 üzenetére
"Manapság gondolom ezek a fejlesztő területek léteznek - hazánkban keresett tudás szerinti sorrendben:
- web
- DB
- hw, embedded, automation
- játék
- tudományos cuccok, AI, op-rendszerek"
Attól függ, hogy nagy vagy kis céget nézel. Kis cégnél szerintem "DB" külön nem létezik. Még backend és frontend külön is ritkán, de utóbbi esetben is a DB egyben van a Backenddel általában (illetve szokott lenni Architect, aki tervez). De gondolom ez is változó."Ha választanotok kéne, h. Java v. C# coderré képezzenek, melyik mellet döntenétek és miért?"
Szerintem kb. mindegy, rengeteg dolog hasonló. Ha érted, hogy mi miért és hogyan van, akkor simán átképzed magad a másikra (szigorúan a nyelv szempontjából vizsgálva a kezdeti szinten).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- MSI GTX1660 super 6gb új állapot OEM 2db.
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- GAMER PC! i7 12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE - OLED 240HZ
- Belépő GAMER PC! i5-12400F / RX 6600 XT / 16GB 3200MHz / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest