Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Mini PC
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- SSD kibeszélő
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Amazon Kindle
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Igy visszaolvasva ez (meg Ezekiell kollega hozzaszolasa) eleg ijesztore sikeredett. Szoval az van, hogy teny, hogy sok nagysagrenddel nehezebb a C++, plane az elejen, iszonyat meredek tud lenni a tanulasi gorbeje, plusz ha oszintek akarunk lenni, C++ melobol is par nagysagrenddel kevesebb van, mint JAVA/C#-bol, de ha megvan hozza a kitartasod, ne hagyd, hogy ez eltantoritson, mert cserebe azert boven vannak elonyei is a dolognak:
- A legerdekesebb melok eleg nagy resze C++ (robotika, jatekfejlesztes, konzolok, urkutatas, auto/repulo pilota kepzo szimulatorok stb), cserebe kell bo 10 ev, mire egy tenyleg erdekes melot be tudsz zsakolni, es ott adnak is olyan feladatot, ami nem unalmas
- C++rol a legkonnyebb mas nyelvre valtani, utana sokkal konnyebb mas nyelvet megtanulni
- A szakmai megbecsulese is eleg magasan van, gyak ugy van kezelve interjukon, hogy ha azt tudod, azt is fogod, ami kell nekik, vagy ha nem, pikkpakk megtanulodTegyuk hozza azt is, hogy bar C++-rol onmagaban szokas beszelni, nem szokas kiemelni az ezer masik dolgot, amit tudni kell mellette (mint pl feljebb JAVA-hoz a leirtakat), attol meg onmagaban a C++-al nem ersz sokat, csak epp a nyelv nehezsegehez kepest a tobbi szukseges dolog eltorpul, plusz -ismet- ugy van vele mindenki, hogy ha C++ ment, azok is fognak.
Szoval En szemely szerint nagyon szeretem, egy percre se bantam meg, hogy vegul a C++ mellett dontottem, pedig be kell vallanom, eleinte sokszor a halalba kivantam az egeszet mindenestol. Sokszor alltam kozel hozza, hogy azt mondjam, hogy hagyom a picsaba az egeszet es kezdek inkabb valami massal, de igy utolag nagyon orulok neki, hogy kitartottam mellette.

Persze, nincs azzal se baj, ha inkabb, mint ahogy altalaban ajanljak, valami massal kezdesz, nagyon nem valo ez mindenkinek, legtobb programozo haverom bele is orulne, hogy C++-al kene szivnia, Ok ruhellik a "bitvadaszatot/bitlapatolast", En meg imadom. Ez is egyfajta elmebetegseg, tudtommal gyogymod sincs ra, dehat ilyen az elet.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Arc Raiders
- Milyen videókártyát?
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- Mini PC
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- Lenovo ThinkCentre M910S SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia
- Dell Optiplex 3040 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR3, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest