Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• opr

nagyúr

válasz opr #14212 üzenetére

Igy visszaolvasva ez (meg Ezekiell kollega hozzaszolasa) eleg ijesztore sikeredett. Szoval az van, hogy teny, hogy sok nagysagrenddel nehezebb a C++, plane az elejen, iszonyat meredek tud lenni a tanulasi gorbeje, plusz ha oszintek akarunk lenni, C++ melobol is par nagysagrenddel kevesebb van, mint JAVA/C#-bol, de ha megvan hozza a kitartasod, ne hagyd, hogy ez eltantoritson, mert cserebe azert boven vannak elonyei is a dolognak:
    - A legerdekesebb melok eleg nagy resze C++ (robotika, jatekfejlesztes, konzolok, urkutatas, auto/repulo pilota kepzo szimulatorok stb), cserebe kell bo 10 ev, mire egy tenyleg erdekes melot be tudsz zsakolni, es ott adnak is olyan feladatot, ami nem unalmas
    - C++rol a legkonnyebb mas nyelvre valtani, utana sokkal konnyebb mas nyelvet megtanulni
    - A szakmai megbecsulese is eleg magasan van, gyak ugy van kezelve interjukon, hogy ha azt tudod, azt is fogod, ami kell nekik, vagy ha nem, pikkpakk megtanulod

Tegyuk hozza azt is, hogy bar C++-rol onmagaban szokas beszelni, nem szokas kiemelni az ezer masik dolgot, amit tudni kell mellette (mint pl feljebb JAVA-hoz a leirtakat), attol meg onmagaban a C++-al nem ersz sokat, csak epp a nyelv nehezsegehez kepest a tobbi szukseges dolog eltorpul, plusz -ismet- ugy van vele mindenki, hogy ha C++ ment, azok is fognak.

Szoval En szemely szerint nagyon szeretem, egy percre se bantam meg, hogy vegul a C++ mellett dontottem, pedig be kell vallanom, eleinte sokszor a halalba kivantam az egeszet mindenestol. Sokszor alltam kozel hozza, hogy azt mondjam, hogy hagyom a picsaba az egeszet es kezdek inkabb valami massal, de igy utolag nagyon orulok neki, hogy kitartottam mellette. :K

Persze, nincs azzal se baj, ha inkabb, mint ahogy altalaban ajanljak, valami massal kezdesz, nagyon nem valo ez mindenkinek, legtobb programozo haverom bele is orulne, hogy C++-al kene szivnia, Ok ruhellik a "bitvadaszatot/bitlapatolast", En meg imadom. Ez is egyfajta elmebetegseg, tudtommal gyogymod sincs ra, dehat ilyen az elet. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák