Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
degec
senior tag
válasz
haxiboy #13710 üzenetére
Szia, köszönöm szépen a választ, huhh sok infó !
Tetszik amit csinál, mit bánom én hogy open s. vagy nem. nincs rálátásom mi miért jó, vagy jobb attól hogy eopen s. aPszolult outsider vagyok, nem is értek ehhez. Nekem a foobar meg az aimp gyűlöletes, a winamphoz képest. kb ennyi a faék
logika hozzá (elnézést érte) Az eredeti winampot meg nem fejlesztik.(azok meg kapjak be még egy elnézést).
de oké legyen openszósz
ha az jobb, trendibb, okosabb, nem tudom még mi lehet. Ilyen project ha open s. lenne honnan lenne adományon kívül egyébb bevétele ? ezt sem látom át..
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Laptop alkatrészek
- Elektromos autók - motorok
- Milyen videókártyát?
- Kerékpársportok
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Formula-1
- Linux kezdőknek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Csúcskategóriás gamer fenevad: ASUS ROG Strix Scar G733QS (Ryzen 9, RTX 3080, 32gb ram/1tb ssd)
- Huawei Watch GT5 Pro 2027.04.15.-ig Garis!
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3232
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest