- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Megy a levesbe az LCD-s Steam Deck
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
degec
senior tag
válasz
haxiboy
üzenetére
Szia, köszönöm szépen a választ, huhh sok infó !
Tetszik amit csinál, mit bánom én hogy open s. vagy nem. nincs rálátásom mi miért jó, vagy jobb attól hogy eopen s. aPszolult outsider vagyok, nem is értek ehhez. Nekem a foobar meg az aimp gyűlöletes, a winamphoz képest. kb ennyi a faék
logika hozzá (elnézést érte) Az eredeti winampot meg nem fejlesztik.(azok meg kapjak be még egy elnézést).
de oké legyen openszósz
ha az jobb, trendibb, okosabb, nem tudom még mi lehet. Ilyen project ha open s. lenne honnan lenne adományon kívül egyébb bevétele ? ezt sem látom át.. 
-
degec
senior tag
válasz
martonx
üzenetére
Köszönöm a választ ! sejtettem
Támogatnám picit Őket, tudnál valami támpontot adni mondjuk időben kifejezve mi munkaóra lehet egy ilyen ? nyilván programnyelv kérdése is, skill kérdése is.. meg ezer másé is. Vagy programsorba kifejezve, ha az mérvadó.. nem tudom hogy lehet ezt mérni..
köszönöm ! -
degec
senior tag
Sziasztok, Nagy Tisztelettel !!!
..kérdezném ha szabad, lehet amatőr lesz elnézést érte..mert roppant mód érdekel, és soha semmi közöm nem volt sajna a programozáshoz semmilyen szinten hogy: Itt ez az általam nagyon kedvelt project: [link]
Gyakorlatilag a Winamp felturbózása életben tartása, kiegészítése igen komoly dolgokkal..lényegileg. Tök jól működik minden, folyik a fejlesztés.Egyik blog bejegyzésében írja a fejlesztő, hogy a teljes Winamp.exe elhagyása..és stbstb..Itt jönne a kérdésem:
Ha nincs forráskódja, ezt hogy a jó életbe tudja eleve megcsinálni, hogy a fő programot (biztos nem jól mondom sry) kihagyja, és újraírja? Mi meló, egy ilyen szintű program legyártása ? köszönöm a felhomályosítást..
Tudnék még kérdezni de nem merek sokat 
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Eladó Mobiltelefon Telefon tulajdonságai : Xiaomi Redmi Note Pro Plusz 14 Kártyafüggetlen 51
- Lenovo ThinkPad P53 i7-9850H 32GB RAM 256GB NVMe Quadro T2000
- HP ProBook 640 G8 laptop, i3-1115G4, ajándék egér és táska
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

egyéni perverzió tudom..és flac is ritkán, szintén nem ér annyit nekem.
ne offoljunk ! hehe
de oké legyen openszósz
? vagy csak kendács barkács ?