Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED TV topic
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Domonkos
üzenetére
... és természetesen bambano és emvy: köszi a válaszokat.
A gond ott kezdődik, hogy évek óta nem programoztam érdemben, ez a feladat meg elég alacsony prioritású jelenleg (jó volna, ha meglenne, de minden más feladatom megelőzi). Lehet, hogy valakinek ez 5 perces ujjgyakorlat, mert benne van, nekem jópár nap szenvedés lenne, attól tartok.Emiatt kérdeztem itt.
Tehát a listák ezen az oldalon vannak, egész az oldal tetején, például A-Anat, Anc-Az, stb. Értelemszerűen az ezen betűkkel kezdődő fajokat és szinonimákat sorolja fel.
Amelyik sor <P><LI> kezdetű, ott van link és név, ez az egyszerűbb lista alapja.
Amelyik <P>~ kezdetű, az szinonimát tartalmaz, tehát csak 2 név szerepel benne, link nem. A második névhez az előző listából kellene kikeresni a linket és az első névhez társítani. Ezeket akár 1-1 greppel ki lehet gyűjteni, aztán a sallangot leszedni róluk bármivel és összefűzni. A bevezető, betűtől eltérő karakternek szerepe lehet, úgyhogy a *, !, ', ~ karaktereknek maradnia kellene, ez nehezítheti a dolgot.A felépítés részletét bemásoltam, végig ilyen.
Maga az androidos keresőprogi Sianis munkája, kb. 2 éve hozta össze, azóta az adatbázis a neten bővült. Próbáltam elérni, de nem sikerült, zaklatni meg nem akarom
Illetve az eredeti adatbázisban csak az élő nevek vannak benne, sok régebbi növénycímkén meg korábban használt, mára leváltott név szerepel.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Arc Raiders
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Illetve az eredeti adatbázisban csak az élő nevek vannak benne, sok régebbi növénycímkén meg korábban használt, mára leváltott név szerepel.