-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Domonkos #12342 üzenetére
... és természetesen bambano és emvy: köszi a válaszokat.
A gond ott kezdődik, hogy évek óta nem programoztam érdemben, ez a feladat meg elég alacsony prioritású jelenleg (jó volna, ha meglenne, de minden más feladatom megelőzi). Lehet, hogy valakinek ez 5 perces ujjgyakorlat, mert benne van, nekem jópár nap szenvedés lenne, attól tartok.Emiatt kérdeztem itt.
Tehát a listák ezen az oldalon vannak, egész az oldal tetején, például A-Anat, Anc-Az, stb. Értelemszerűen az ezen betűkkel kezdődő fajokat és szinonimákat sorolja fel.
Amelyik sor <P><LI> kezdetű, ott van link és név, ez az egyszerűbb lista alapja.
Amelyik <P>~ kezdetű, az szinonimát tartalmaz, tehát csak 2 név szerepel benne, link nem. A második névhez az előző listából kellene kikeresni a linket és az első névhez társítani. Ezeket akár 1-1 greppel ki lehet gyűjteni, aztán a sallangot leszedni róluk bármivel és összefűzni. A bevezető, betűtől eltérő karakternek szerepe lehet, úgyhogy a *, !, ', ~ karaktereknek maradnia kellene, ez nehezítheti a dolgot.A felépítés részletét bemásoltam, végig ilyen.
Maga az androidos keresőprogi Sianis munkája, kb. 2 éve hozta össze, azóta az adatbázis a neten bővült. Próbáltam elérni, de nem sikerült, zaklatni meg nem akarom
Illetve az eredeti adatbázisban csak az élő nevek vannak benne, sok régebbi növénycímkén meg korábban használt, mára leváltott név szerepel.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen házat vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magyarított Android alkalmazások
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest