Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
A te hsz-edet talaltam meg, de lattam mas is irt ilyet.
Itt vagyok 43 evesen, es eszem agaban sincs mast csinalni. A vezetoi feladatok elvbol kizart (mas szakma, mas kepessegeket is igenyel - nemigen van meg nekem szerintem, plusz az a 2-es...), es annyira nem untam meg, hogy nemreg kezdtem online prog.versenyezni (hat ja, ki is logok a mezonybol
).
Azert nem mindenki dolgozik olyan helyen, ahol rendszeres Bambano altal leirt lefolyas
, de teny hogy azert elofordul hogy bele kell huzni. De normalisan mindket iranyu rugalmassaggal azert csalad mellett is belefer (jo hat ehhez nem art ha az ember parja pedagogus...)
En csak azert irtam be, hogy az se erezze magat rosszul, aki nem akar kesobb szakmat valtani.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

).
, de teny hogy azert elofordul hogy bele kell huzni. De normalisan mindket iranyu rugalmassaggal azert csalad mellett is belefer (jo hat ehhez nem art ha az ember parja pedagogus...)