Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantor
tag
Sziasztok!
Öröm volt a legutóbbi kommentem után végig "lapozni" pár száz továbbit néhány óra alatt.

Utoljára programozási etikettek kapcsán tettem fel kérdésemet, most pedig tovább szeretnék haladni a saját kitalált "létrámon". Jelenleg C/C++/Java és hamarosan egy kis mobil eszközökre való fejlesztés lesz (a fene tudja, hogy mit akarok még).
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy tudnátok-e ajánlani olyan olvasmányokat, amik segítségével megérthetném a hardverek működését egy kicsit közelebbről? Konkrétan az volna a célom, hogy optimálisabb programokat írjak, tudjam, hogy mikor, mit, hogyan. Tudom, hogy nagyon tág ez a téma, de nem tudok szűkíteni, minden érdekel.
Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- ???????????????????szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest