- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Forrmell.enn
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Itt már bemásoltam, hogy idáig hova jutottam el. ahogy irtad a 4 alapfogalommal tisztába vagyok.Tehát a bevitel és kiirás ,meg ezen kivül az If else , részek mennek,de ettől, hogy ezekkel megbonyolitom a linkelt progit még nem látom a fejlődési irányt, tehát, hogy mikor milyen header fájt kell beilleszteni, hogyan lesz ebből nem szoveges dos progi.
Tehát ha az összes alapfogalmat meg ismerem akkor mi a következő lépés mi a menete a fejlödési fokozatoknak? az értékek grafikonon megjelenitése vagy külső fájlból beolvasás , 3d modell megnyitása stb..
_Nem látom a lépcsőfokokat , attol, hogy ezt a cin cout és a többit százszor beirom egy progiba még semmivel sem fogok tudni más problémákat megoldani .8-10 órát azért semmiképp sem tudok ráforditani meló mellett, és mint kiegészitő hobby lenne nem melónak tanulnám .
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest