-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bigbuda
aktív tag
Kedves Fórumtársak!
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy ha én programozni szeretnék, akkor melyik az a programozási nyelv / nyelvek, amelyekkel érdemes foglalkozni? Melyikek a legnépszerűbbek, leghasználatosabbak?
Anno Pascalon nyomtam, de az már nagyon nagyon régen volt, most jött az elhatározás, hogy szabaidőmben szeretném újra űzni a programozást. Mondjuk android OS-re írni pár progit, játékot..
Időm az lenne, csupán segítségre szorulok abban, hogy merre induljak el, mivel kezdjem, és hol? Esetleg valami szuper könyvet, vagy internetes oldalt tudtok ajánlani?
Biztos vagyok benne, hogy sokan azt gondolják, hát ez hülye, így biztos nem fog megtanulni, de én hiszek magamban. Egy kezdő löketet szeretnék kérni a Nagyoktól!
Előre is köszi a tanácsokat!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Satechi numerikus pad, számbillentyűzet eladó
- Apple Magic Keyboard 2, numerikus billentyűk nélküli
- AZTA !!! Új Dobozos HP EliteBook 860 16 G10 Profi Üzleti Laptop -45% i7-1355U 32/512 OLED 2,8K 120Hz
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 239 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest