- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VR topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
x123456
aktív tag
válasz
robotjatek
üzenetére
Egy kis történelem...

Beleolvastam a C# leírásába és találtam valamit, ami szerintem tévedés:A ciklusváltozó neve konvenció szerint i (az angol iterate – ismételni szóból).
Én úgy emlékszem (de jó lenne, ha valaki meg tudná erősíteni), ez egy ősi programnyelv (talán FORTRAN-ban v. PL/I-ben találkoztam vele először) hagyatéka. Pusztán arról volt szó, hogy a szóbanforgó nyelv változóit nem volt kötelező előre definiálni. A definiálatlanul használt változók típusa a név első betűje alapján dőlt el: az i-től azt hiszem m-ig terjedő kezdőbetűig terjedtek az egészek (állítólag azért i-től, mert i, mint integer) és ciklusváltozónak általában egész típust szokás használni. És hát ugye a jó programozó lusta

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kés topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- YouTube
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Zalman i3 Edge FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest