Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Adott egy 6.-os srác, akinek jó feje van. Egy elhatározása, hogy szeretne megtanulni programozni. Mivel tanár nem vagyok így nem tudom, hogy mivel tudnám elérni, hogy játszva tanuljon.
Gondoltam a pascalra, mint gyerekkorunkra.. de ez minden észérvem ellen lenne..
Gondoltam arra, hogy html trükköket mutatni, csinálhatna benne beágyazva javascriptel játékokat is.A segítséget Ő kérte. Szeret játszani és szeretne játékokat is írni én meg segíteni. Persze úgy is érzem, hogy egy gyereknek azért élni is kell, ezért jöhetnek szóba olyan játékok is, amelyek elősegítik ezt pl a colobolt-ot is ajánlották.
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple asztali gépek
- Steam Deck
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Háború Izraelben
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videó stream letöltése
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- Eladó LG OLED G4 55" 3 ÉV GARANCIA
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest