Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini PC
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Pörp
senior tag
Szia!
A C - C# - C++ nyelvek sokban különböznek egymástól? Melyikkel érdemes foglalkozni? A Qt az micsoda? C-re élül, és Windows alól futtatható, és windows-os ablakos programokat lehet írni benne? Sorry, de nagyon sok dolgot nem tudok még , és csak informálódok. Sajnos én a középiskolás "programozzunk turbo pasval nyelven 386-os gépeken" szinten lemaradtam
Aztán ha a pascalt elsajátítottam valamilyen szinten át akarok térni egy járatosabb programozási nyelvre, amivel nem, (vagy nem csak) dos-os progikat lehet kreálni, ezért érdeklődök ennyire.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó MSI GF63 Thin 11UD FHD i7 rtx 3050ti 16GB DDR4 512GB NVMe
- CSAK MA!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6400MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit! GAR/SZÁMLA!
- Lenovo Thinkpad x1 érintőképernyős notebook! AkciÓÓ!
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell Vostro 15 3510 (i5 11th, 16 GB 250 GB FHD) laptop leárazás!!!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Aztán ha a pascalt elsajátítottam valamilyen szinten át akarok térni egy járatosabb programozási nyelvre, amivel nem, (vagy nem csak) dos-os progikat lehet kreálni, ezért érdeklődök ennyire.