- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos fejegységek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pörp
senior tag
Szia!
A C - C# - C++ nyelvek sokban különböznek egymástól? Melyikkel érdemes foglalkozni? A Qt az micsoda? C-re élül, és Windows alól futtatható, és windows-os ablakos programokat lehet írni benne? Sorry, de nagyon sok dolgot nem tudok még , és csak informálódok. Sajnos én a középiskolás "programozzunk turbo pasval nyelven 386-os gépeken" szinten lemaradtam
Aztán ha a pascalt elsajátítottam valamilyen szinten át akarok térni egy járatosabb programozási nyelvre, amivel nem, (vagy nem csak) dos-os progikat lehet kreálni, ezért érdeklődök ennyire.
-
Pörp
senior tag
válasz
Gyuri16 #3926 üzenetére
Szia!
Kösz a választ! Kipróbáltam mindent, de az istennek se akar teljes ablakban futni, pedig régen úgy megszoktam hogy egy teljes képernyős kék felületem van pascalban
A Borland Pascal micsoda?
doc: mai windowsokra miben jó írni programot? Úgy értem mit érdemes tanulni? Most még pascalozok, mert régen azt próbálták tanítani egyetemen, de én nem infós voltam, és nem volt időm rá annó, de most kedvet kaptam hozzá... Gondolom alapnak jó. Aztán jöhet a C++, meg valami olyan amivel windows alatt lehet alkotni.
-
Pörp
senior tag
Üdv!
Több kérdésem is lenne. A Turbo Pascal régi DOS-os programot hogyan lehetne teljes ablakban futtatni Win7 32bit alatt?
Van ennek a Pascal programnyelvnek valami újabb verziója, ami normálisan fut windows alatt, lehet kifejezetten windowsra programot írni pascalban?Kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Formula-1
- Formula-1 humoros
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M710S SFF i5 6500 + 16 Gb Samsung 2.133 Mhz + 256 Gb Samsung NVME
- Asztali PC , i5 9400F , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- i7 8700/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest