- Egér probléma
- SSD kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jester01 #3680 üzenetére
Hali!
Na erre speciel nem gondoltam...
De igazad lehet a dologban, viszont akkor legalább közép-szintű programozónak kell lenni, hogy ezt megértse. Delphiben(meg más alkalmazásoknál is) lehet támaszkodni az adott OS adta Process vezérlésekhez. Le lehet kezelni az éppen futó alkalmazásokat ill. azok különbözö tulajdonságait, puffereit(és kismillió) függvényeit...
Csak azt hiszem ezt ha valaki ide beteszi, akkor az túlórázni fog rendesen, mert ha a forrást fel is akarja normálisan kommentezni, az be fogja teríteni az egész topicot...
Hajrá!Fire.
UI: Amúgy mivel foglalkozol, amikor nem segítesz másoknak itt a PH-n? Esetleg főállásban programozol, vagy csak hobbi?
Amúgy megsasoltam a linket, hát igen, van hasonlóság, úgy értem az ottani procedurák emlékeztetnek a hagyományos rendszerszintű megoldásokra, csak épp pl WAITTOEXIT() az ott rendelkezésre áll(meg sok más is), amit Delphiben neked kell megírni....
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Bomba ár! Fujitsu T935 Convertible: i5-5G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest