Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Powerbank topik
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Milyen hangkártyát vegyek?
- RAM topik
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Thermalright tulajok topikja
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jester01
üzenetére
Hali!
Na erre speciel nem gondoltam...
De igazad lehet a dologban, viszont akkor legalább közép-szintű programozónak kell lenni, hogy ezt megértse. Delphiben(meg más alkalmazásoknál is) lehet támaszkodni az adott OS adta Process vezérlésekhez. Le lehet kezelni az éppen futó alkalmazásokat ill. azok különbözö tulajdonságait, puffereit(és kismillió) függvényeit...
Csak azt hiszem ezt ha valaki ide beteszi, akkor az túlórázni fog rendesen, mert ha a forrást fel is akarja normálisan kommentezni, az be fogja teríteni az egész topicot...
Hajrá!
Fire.
UI: Amúgy mivel foglalkozol, amikor nem segítesz másoknak itt a PH-n? Esetleg főállásban programozol, vagy csak hobbi?
Amúgy megsasoltam a linket, hát igen, van hasonlóság, úgy értem az ottani procedurák emlékeztetnek a hagyományos rendszerszintű megoldásokra, csak épp pl WAITTOEXIT() az ott rendelkezésre áll(meg sok más is), amit Delphiben neked kell megírni....
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest