- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
Gondoltam, hogy nem írok, mert JoinR postja frappáns(nagyon jó) végszava lett volna a témának. De ha már így alakult...
Van biztonsági őr, aki figyel.
Már ahol van. Mert a konkrét esetben nincs(legalábbis jól elbújt
)Tapsi: De az sztem. a programozók felelőssége kellene, hogy legyen, hogy fel'homályosítsák az ügyfelet(ebben az esetben az üzletet) a kockázatokról. A konkrét példámban nem tudom, hogy Y üzletlánc esetében megtörtént-e? Sztem nem. Mert akkor lehet, hogy ott sem lenne elérhető a "több darabos bevitel" funkció.
De még1szer írom: Számomra JoinR posztja a mértékadó. Vagyis hogy biztonság nem létezik. Ilyen alapon tényleg nem szabadna(szabadott volna) egyetlen önkiszolgálót sem telepíteni.
Itt axioma írta először, hogy nem programozási témakör. Meg ti is folyamatosan off-ba teszitek a posztokat(velem együtt). Kérdés, hogy pl. ez programozásról szól-e? Bár az igaz, hogy pontosan én szoktam írni, hogy a "rizsát" mellőzni kellene. Tehát látszólag ellentmondok magamnak. De ez a rizsa a felelősségről szól(na) Ami sztem. nincs.. Nem hiszem, hogy off téma...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Óra topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- Asus Rog Strix Scar G635LW-RW011W
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)