Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
Gondoltam, hogy nem írok, mert JoinR postja frappáns(nagyon jó) végszava lett volna a témának. De ha már így alakult...
Van biztonsági őr, aki figyel.
Már ahol van. Mert a konkrét esetben nincs(legalábbis jól elbújt
)Tapsi: De az sztem. a programozók felelőssége kellene, hogy legyen, hogy fel'homályosítsák az ügyfelet(ebben az esetben az üzletet) a kockázatokról. A konkrét példámban nem tudom, hogy Y üzletlánc esetében megtörtént-e? Sztem nem. Mert akkor lehet, hogy ott sem lenne elérhető a "több darabos bevitel" funkció.
De még1szer írom: Számomra JoinR posztja a mértékadó. Vagyis hogy biztonság nem létezik. Ilyen alapon tényleg nem szabadna(szabadott volna) egyetlen önkiszolgálót sem telepíteni.
Itt axioma írta először, hogy nem programozási témakör. Meg ti is folyamatosan off-ba teszitek a posztokat(velem együtt). Kérdés, hogy pl. ez programozásról szól-e? Bár az igaz, hogy pontosan én szoktam írni, hogy a "rizsát" mellőzni kellene. Tehát látszólag ellentmondok magamnak. De ez a rizsa a felelősségről szól(na) Ami sztem. nincs.. Nem hiszem, hogy off téma...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Elektromos autók - motorok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Okos Otthon / Smart Home
- Peugeot, Citroën topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett +táska +USB töltő
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Care Refresh biztosítással
- AMD Ryzen 5 5500 + gyári hűtő
- ASUS Zenbook S 13 OLED Ultra 7 155U 16gb ram 1tb ssd 3k oled pillekönyű akksibajnok gyönyörű fedlap
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)