Hirdetés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amazon Kindle
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
sztanozs #19688 üzenetére
Nem is olyant szeretnék elmondani(leírni), amit eddig ne tudnátok, hanem olyant, amit mások is használhatnak(dll injection). Ahogy erre utaltam. Jééé!! Hiszen itt kód is van!! Ebből talán bárki tud tanulni. A rizsából nem biztos. Pl. az ott szereplő(feltehetően működő) kóddal tud kísérletezni, tapasztalni, ismeretet szerezni, megismerni a win működését. A dumából ezt nem tudná. De írhatsz használhatóbb leírást, mint ahogy az a codeproject.com-on van.
Összefoglalva: engem nem érdekel, hogy nek(ed/tek) újat tudok-e mutatni, hanem hogy vkinek hasznos lehet-e, amit ide rajzolgatok/linkelgetek. Sztem amit megadtam link(és a mögötte álló letölthető kód) hasznos lehet sokak számára. Azért mert ott nem csak rizsa van, hanem működő példakód is.Most fáradt vagyok. De amikor csak van szabadidőm, akkor épp ilyenekkel foglalkozom. Legfőképpen itt.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- LEGO klub
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjelenési dátumot kapott a MindsEye
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest