Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- VR topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Nem is olyant szeretnék elmondani(leírni), amit eddig ne tudnátok, hanem olyant, amit mások is használhatnak(dll injection). Ahogy erre utaltam. Jééé!! Hiszen itt kód is van!! Ebből talán bárki tud tanulni. A rizsából nem biztos. Pl. az ott szereplő(feltehetően működő) kóddal tud kísérletezni, tapasztalni, ismeretet szerezni, megismerni a win működését. A dumából ezt nem tudná. De írhatsz használhatóbb leírást, mint ahogy az a codeproject.com-on van.
Összefoglalva: engem nem érdekel, hogy nek(ed/tek) újat tudok-e mutatni, hanem hogy vkinek hasznos lehet-e, amit ide rajzolgatok/linkelgetek. Sztem amit megadtam link(és a mögötte álló letölthető kód) hasznos lehet sokak számára. Azért mert ott nem csak rizsa van, hanem működő példakód is.Most fáradt vagyok. De amikor csak van szabadidőm, akkor épp ilyenekkel foglalkozom. Legfőképpen itt.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Budget Gamer - i5-3570 / GTX 1050 2GB / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Eladó Workstation - Lenovo P15S gen2 (11.gen Core I7 32Gb DDR4 1 Tb SSD 4Gb Nvidia)
- Budget Gamer - i5-3570K / RX470 4GB / 16GB DDR3 / 256GB SSD
- PS5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- Titan Forge Gamer - Xeon E5-2689 / RX570 4GB / 32GB DDR3 / 1TB SSD
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27% - NZXT Kraken 240 vízhűtés!
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest