Hirdetés
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Rapid triggeres, analóg főgombokat kap a Logitech legfrissebb egere
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- Multifunkciós segédkijelzőt villantott a Lian Li
- Philips LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egérpad topik
- ASUS ROG Ally
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VikMorroHun
őstag
Egy kis segítséget kérnék. Felraktam a Visual Studio 2022-t, letöltöttem vcpkgt, meg egy kisebb projectet GitHubról. Build után megjelent a project .dll formában a helyén. OK.
Ezután átírtam egy útvonalat szabályozó változót a projectben, hogy máshova kerüljön a .dll. Na, ezt nem kellett volna, mert ettől a CMake megdöglött. Most ott tartok, hogy gyakorlatilag nem találja a Visual Studio a CMake-et, vagy egyik a másikat. Mindegy is. Azóta ugyan átraktam egy másik helyre a vcpkg-t, de frissítettem a környezeti változót (le is kérdeztem parancssorban, jó), viszont valamiért a régi helyre mutat a Visual Studioban (ahol eredetileg is rossz volt).
A lényeg: újra kellene generálni az egész környezetet, amit első futtatásnál automatikusan megcsinált a Visual Studio. Hátha akkor helyre rázódnak az útvonalak. Ezt viszont nem tudom, hogyan lehetne megoldani. Átnéztem fél tucat MS dokumentációs oldalt, Stack Overflowt, ChatGPT-t is megkérdeztem, semmi eredmény.
Hogyan lehetne újra generálni az egész Visual Studio környezetet? Már azon kívül, hogy nyom nélkül letakarítom a gépről, majd újra telepítem.Szerk: Lehet, hogy megoldódott. Miután ezt megírtam, rátaláltam a dokumentáció Repair Visual Studio című cikkére. Most tart 45%-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- Linux haladóknak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go konzol 512GB Z1 Extreme + Garancia
- Eladó TRYX PANORAMA ARGB 360!
- P17 Gen2i 17.3" FHD IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest