- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- OLED monitor topic
- Milyen házat vegyek?
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Csendben mutatkozott be a Galaxy Tab S10 Lite
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
martonx
üzenetére
>A Google keresés pedig nem a te géped, vagy a Google optimalizálatlansága miatt lassú,
Miért? Szted. lassú a google keresés? Sztem. a kiírás alapján nem lassú. Éppen azért írtam az adatbázis példát, mert az ezek készítői dicsekednek azzal, hogy mennyire gyorsak. Ha nem lenne fontos a sebesség, akkor miért is dicsekednének azzal, hogy milyen gyorsan van találati lista a nagy méretű adatból is.
Itt írtam, hogy a FindFileC.exe 64 bites lett. Csak sajnos tele volt bug-al, ami abból adódott, hogy a karakterkódolást unicode-ra állítottam, viszont elég sok helyen maradt char típus a wchar_t helyett. Bár úgy látom, hogy "csak" 1 letöltés történt azóta, de nekem 1 ember is fontos. Elnézést kérek a hibáért.
Egyébként ez hasít a TC-hez képest. De találtam 1 FreeCommander programot, ami ugyebár hivatalosan is free a TC-vel ellentétben. És ránézésre nem tud kevesebbet. Csak azt nem értem, hogy az ilyen programokat miért kell telepíteni? De mind1.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest