Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
>A fórumról több kolléga is olyan dolgokan dolgozik / dolgozott mint valamilyen nagy magyar vállalat webshopja vagy valamelyik mobilbank applikáció és hozzá tartozó backend.
És ezt miért kell titkolni? Ők pl. titkolják, hogy hol dolgoznak?
Horpácsi Illés: Senior szoftvermérnök Evosoft
Deák Gergely: Senior developer Accenture
Romhányi Ármin: Full Stack developer En-Co Software Zrt.
Ruzsinszki Gábor: Software architect EvosoftŐk vajon miért is nem titkolják, hogy hol dolgoznak? Sztem. aki olyan helyen dolgozik/dolgozott, azt nyugodtan felvállalhatnák itt a fórumon is. Vagy vaj van a fülük mögött(rossz úton járnak), hogy nem merik megtenni? Vagy, vagy, vagy...
Én Rád teljesen másképp nézek, mint a többiekre, mióta felvállaltad magad. Mondjuk attól még nagy szakadék van a felfogásunk között, de ennek ellenére is... Mert tudom, hogy van önálló munkád, nem csak a levegőbe beszélsz(illetve írsz). Egyrészt ezért is hallgatok Rád, hogy ne kezdjünk új loopba. Na meg azért is, mert én a szubjektív véleményem le tudom írni a saját oldalamon. Bár ezt meg olyan "az emberek háta mögötti dolognak érzem", de ha szemtől-szembe nem megy, akkor más nem marad...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gumi és felni topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyedi RX 9070 XT-vel készül az ASRock
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Bontatlan E olvasó..
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest