- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
pmonitor #15891 üzenetére
Hohó, eszembe jutott, hogy van egy projektemhez kapcsolódó kicsi kódrész, ami publikus.
NuGet Gallery | SimplePaymentSDK 1.0.9No persze még ennek a kicsi kódnak is külön története van, hogy miért lett publikus.
A Simple Payment-et gondolom nem kell bemutatni. OTP cégcsoport, mégis csak és kizárólag PHP-hoz van SDK-juk.
Az egyik nagyobb országos utazási irodának fejlesztett Asp.net rendszerembe kellett beintegrálni a bankkártyás fizetést. Mondtam az ügyfélnek, hogy tudom, hogy nem szokás publikussá tenni kódokat amiért fizetnek, de ez az egy kódrész pont olyan, amit mindenféle rizikó, retorzió, versenytorzítás nélkül lehetne publikussá tenni.
Gyakorlatilag vitatkoztunk, és meg kellett győznöm, hogy mi is mennyi nuget package-et használunk (mint npm csak épp C#-hoz), és itt van ez a több, mint 2 emberéves projekt, aminek ezt a pár hetes részét igazán megnyithatnánk a közösség előtt.
Így lett ez az elkészült SDK publikus, ugyanakkor ha belenéztek látszódik, hogy abba a részébe sosem tettünk energiát, hogy pl. Readme.md-t készítsünk
Ennek ellenére napi 5 letöltésnél jár (ami számok persze mindig csalókák, mert egy ember többször is letölthet egy csomagot).
Szóval szerintem hasznos kis package lett, de hangsúlyozom ne az alapján ítéld meg a programozói munkásságomat, hogy fel tudok egy ilyen kis nyúlfarknyi publikus kódot mutatni (ráadásul ezt is 2 nekem dolgozó kollégával közösen írtuk).
Inkább csak példának szánom, hogy mennyire nem ezen múlik, hogy egy "nick programozónak mondja-e magát".Webfejlesztőként vannak referenciának mondható publikus webes rendszereim, de már máskor is tűntek el hsz-eim, mert reklámnak minősülne, ha belinkelném őket. Ha nagyon érdekel PM-ben elküldhetem őket.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Fotók, videók mobillal
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Építő/felújító topik
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Renault, Dacia topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest