- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Akciókamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
válasz
ValGerald
üzenetére
Duális képzést végzett progos here, mondjuk én nem az említett egyetemen, de talán segít valamit. Szerintem ha van lehetőséged, mindenképp csináld a duálist, persze ehhez kell egy jó cég is; ha sikerül abból egy jót kiválasztani, több éves előnyöd lesz a többi végzetthez képest. Sok dolog cégfüggő, nyilván arra nem kell gondolni, hogy a fizetésből megélsz (ez nagyjából ösztöndíj szint), de egyetemistaként nyilván jól jön. Igazából amire nagyon figyelni kell és amit mérlegelned kell, hogy az időbeosztásod rendben legyen. Nekem jó jegyeim voltak, így mindig össze tudtam magamnak rakni egy optimális órarendet a legjobb tanárokkal úgy, hogy a meló is belefért, de azt észben kell tartani, hogy neked a heted pl sokkal hosszabb lesz, nekem a haverjaim kedden kezdtek és csütörtökön mentek haza, én meg egész héten mentem mert munka volt. Viszont mint mondtam, óriási előny lesz később (én olyan helyre kerültem be miatta, ahol friss diplomásként esélyem se lett volna), a kollégáktól egy csomót tanultam és olyan cuccokkal tudtam foglalkozni, ami még érdekelt is.
Egyébként nálunk tavaly már lehetett olyat is csinálni, hogy első félévben még át tudtál menni duálisra, ezt nem tudom, máshol hogy működik, utána kell kérdezni. + én úgy tudom, hogy kiszállni is ki lehet, de ennek menetele egyetemfüggő és nem tudom, nálunk hogy ment, mert eszembe se jutott
én mikor jelentkeztem, először a céges kínálatot néztem meg, ezt elvileg az egyetem kiadja, nekünk oda kellett először jelentkezni és ha ott felvettek, akkor lehetett a duális (ezt egyébként sehol sem kellett nekünk külön intézni, mondtam beiratkozáskor, a csaj csak nézett rám, hogy "oké, és?"...
). Ja meg ofc ez kiváltja a szakmai gyakot is (de gondolom ez obvious
)K1nG HuNp: irigyellek, hogy munkán kívül még van kedved programozni, engem a 7-8 órás műszak annyira leszív, hogy képtelen vagyok a szabadidőmben is folytatni...

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Akciókamerák
- Óvodások homokozója
- Gumi és felni topik
- Linux kezdőknek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 5 8/256GB - Makulátlan állapot! - A szállítást állom!
- Razer Blade 15 gamer laptop, Core i7-10750H, RTX 3060, 16gb Ram, 144hz 15.6" FHD
- ÚJ 3-DBOS CSOMAG: Intel Core Ultra 7 265K + ASUS TUF Z890-PLUS WIFI + MSI MAG CORELIQUID A15 240
- Eladó Mobiltelefon Telefon tulajdonságai : Xiaomi Redmi Note Pro Plusz 14 Kártyafüggetlen 51
- Lenovo ThinkPad P53 i7-9850H 32GB RAM 256GB NVMe Quadro T2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

én mikor jelentkeztem, először a céges kínálatot néztem meg, ezt elvileg az egyetem kiadja, nekünk oda kellett először jelentkezni és ha ott felvettek, akkor lehetett a duális (ezt egyébként sehol sem kellett nekünk külön intézni, mondtam beiratkozáskor, a csaj csak nézett rám, hogy "oké, és?"...