Hirdetés
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razor9
csendes tag
Sziasztok!
"Milyen prognyelvet lenne érdemes tanulnom" témában szeretnék pár tippet kérni.
A történetem röviden:
A főiskola alatt C#-ot tanultam, ám végül beágyazott rendszer fejlesztőként sikerült elhelyezkednem, ahol közel 6 évet húztam le. Idén váltottam, szerettem volna közelebb kerülni a családhoz/barátokhoz, és végül sikerült elhelyezkednem Székesfehérváron, hasonló pozícióban. Sajnos az elmúlt időszakban a motivációm eléggé a bizonyos kétéltű popója alá csúszott, részben a főnökünk stílusa, részben az elcseszett projektmenedzselés miatt. Ráadásul a helyünket sem érzem nagyon hosszú távon biztosítottnak: a cég Pesten is nyitott egy irodát, oda terveznek több embert felvenni. Persze a több tapasztalat egyelőre itt van, és a hangzatos ígéretek szerint maradhatunk, de na, ki tudja mit hoz a jövő.
Az már a váltás előtt egyértelművé vált, hogy Pesten elég sok beágyazott fejlesztőt keresnek, viszont én nem akarok oda felköltözni, se minden nap ingázni. Ezért egyrészt arra lennék kíváncsi, hogy jelenleg mik azok a nyelvek amikkel vidéken jobb esélyekkel lehet állást találni, ha úgy hozza a szükség? Mi az ami többször felbukkan?Hogy ne tétlenkedjek, a fentiek miatt udemyn befizettem egy JavaScript kurzusra. Még nagyon az elején járok, de az érdekelne, hogy az elvégzése/begyakorlása után merre lenne célszerű továbbhaladni? Jó pár frameworköt látok hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Háztartási gépek
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Autós topik
- iPhone topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Ubiquiti UCG-Max-NS Cloud Gateway Max Unifi
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest