- OLED TV topic
- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
- Milyen monitort vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
dabadab
üzenetére
Noha a válaszod alapvetően jó, a példa szerintem többről szól.
A getnél (13) használt Person objektum "ugyanaz" mint a putnál (9) használt, és pont azt szemlélteti szerintem a példa, hogy mi van akkor, ha új, de "megegyező" kulcs példány alapján akarod elkérni a korábban tárolt elemet. Visszaadja-e, vagy sem.
Azért a két idézőjel, mert a Mapben keresés szempontjából a két példány akkor egyezik meg, ha Person típus equals metódusa alapján megegyezik. Tehát egy megfelelő equals implementációval a (13) visszaadja a (9)-ben elhelyezett értéket, noha a két kulcs különböző referencia.
Még az eredeti kérdésre: természetesen nem kell létrehozni a (13)-ban egy új Person példányt, újra lehetne használni a (9-ben) létrehozottat minden további nélkül, és ugyanazt az eredményt kapnánk (kivéve, ha nem vagy nem jól override-oljuk az equalst). Hogy mégsem így van a példában, annak szerintem a fenti eset szemléltetése az oka, vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Villanyszerelés
- Crimson Desert
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest