Aktív témák
-
ReJim
őstag
én nem akarok leragadni a pascalnál... csak sajna idén még az is kimarad a suliból (köszönet az államnak) így jövőre egyből nekivágunk a delphinek...
(winen kell tanulni sajna)
szóval én nem leragadni akarok, hanem elkezdeni
Szeretnék c-t tanulni, de még felesleges, mivel elötte többmindent fogok tanulni(elektronika, delphi), aztán megyek főiskolára/egyetemre!
Szóval bizti naulni fogom a c-t is.. .(de inkább eccerübbel kezdeném, (php, python, perl, egyéb gyengébb nyelv)
nekem nehéz lenne c-vel kezdeni -
Miracle
senior tag
tokeletesen egyetertek azzal, hogy a C/C++ a progamozo ,,alapmuveltsegehez'' tartozik, de manapsag az ipari alkalmazasfejlesztes mainstreamje mar inkabb java es c#, habar a c++-nak is megvan a maga atomstabil helye ezen a palettan, de komolyabb projekteket _altalaban_ ez elobbi ket nyelvre alapoznak, es a teljesitmenyigenyes reszt irjak csak meg Cben vagy C++ban, azert, mert joval egyszerubb nyelvek, es sokkal koltseghatekonyabb a kod 80%at azokon implementalni. (habar nem gyozom hangsulyozni, hogy a programnyelvek piacan a harom nyelv kozul a C/C++nak van a legbiztosabb jovoje, leven hogy nincs valos alternativaja a mai napig
)
es tenyleg csak kotozkodeskepp lattam mar drivert amit javaban irtak -
ReJim
őstag
felesleges lenne nekiálnom megtanulni...
csak kidobás lenne...
jövőre kezdek programozni, de sajna delpfi-t
szóval nyáron inkább másra gondoltam: php(nem csak kostolgatni), python, perl(esetleg)
nekem meg csak most kellene egy példa program (lpt vezérlős), hogy tudjak ''script kiddie''-t jáccani
Aktív témák
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Linux kezdőknek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Windows 11
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Filmvilág
- Acer notebook topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged