- Samsung QE65QN95AAT - QLED TV - hez 100 Mbit-es Ethernet port bővítése?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Acer notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- ZIDOO médialejátszók
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
Aktív témák
-
Miracle
senior tag
hat a leges legegyszerubb megoldas szerintem az, ha irsz valamilyen GUIt valamilyen libbel (QT/GTK leginkabb) es egy kulon processzkent futtatsz mplayert, ami lejatsza az mp3akat is, es kifejezetten ugy alakitotta ki a fejleszto, hogy konnyen lehessen masik processzbol vezerelni. de vannak mp3 lejatszast tamogato libek is sztem (bar meg nem foglalkoztam ilyennel) es azok hasznalata sem lehet ordongosseg
-
Miracle
senior tag
tokeletesen egyetertek azzal, hogy a C/C++ a progamozo ,,alapmuveltsegehez'' tartozik, de manapsag az ipari alkalmazasfejlesztes mainstreamje mar inkabb java es c#, habar a c++-nak is megvan a maga atomstabil helye ezen a palettan, de komolyabb projekteket _altalaban_ ez elobbi ket nyelvre alapoznak, es a teljesitmenyigenyes reszt irjak csak meg Cben vagy C++ban, azert, mert joval egyszerubb nyelvek, es sokkal koltseghatekonyabb a kod 80%at azokon implementalni. (habar nem gyozom hangsulyozni, hogy a programnyelvek piacan a harom nyelv kozul a C/C++nak van a legbiztosabb jovoje, leven hogy nincs valos alternativaja a mai napig
)
es tenyleg csak kotozkodeskepp lattam mar drivert amit javaban irtak -
Miracle
senior tag
Azt nem Delphi, hanem PASCAL nyelvjarasnak szoktak nevezni !!!!!
jo C konyv: Kernighan & Ritchie - A C programozasi nyelv
Ezt magyarul is lehet kapni sok sok boltban, mondhatni ez a C ,,alapkonyve'', a keszitok irtak. biztos megtalalhato neten is millio helyen PDF formatumban.
Aktív témák
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest