- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen monitort vegyek?
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Nekem 2-3 éve, az azt megelőzően simán működő hardveren, egyszer csak elkezdett kifagyni a gép kártyaleválasztáskor. Azóta, mindegy, hogy milyennyire friss a win kép amiből tök mindegy, hogy mikor telepítettem a wint, kifagy, még a win által alap-lehúzott driver is első bekapcsoláskor is. Most mivel egy játék saját launcherje errorozik, gondoltam driver-profil törléssel telepítem. Erre a driver elment, még a lecsatolakozás is meg volt, meg is lepődtem, aztán úgy fagyott ki a gép, hogy azon a felhasználón nem lehetett semmit sem csinálni, mert kifagyott az asztal. Szerencsére volt egy másik felhasználó, ami működött, míg ott ugyanez meg nem történt. Akkor win-t safe-módban indítva, vígan felment a driver, és azóta normális... Persze minden kifagyás után "hátha csak első töltés volt rossz" ki kellett lőni a gépet, majd egyszer újrapróbálni. Összegyűlt a jópár resi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest