Új hozzászólás Aktív témák
-
stikyo
tag
Köszönöm a választ! Az biztos, hogy nem gyakori a túlélés ilyen esetekben...Ezért sem értettem az egészet.. Most már úgy gondolom, hogy valószínűleg a legutóbbi alaplapcserekor történt a dolog: proci kivesz, új lapba betesz, nem elég erős a táp, proci visszatesz a régi lapba, (eközben elhajlik pár láb, a felfokozott idegi állapotnak köszönhetően, mert azt hittem, hogy az új alaplap a rossz) megy a gép, közben sülnek a lábak... ajjajj..
-
stikyo
tag
Sziasztok! A korábban mutatott LGA 775 foglalattal [link] kapcsolatban: mi okozhatta a láb leválását és másik lábhoz való ragadását? Tuning célból szoktak ilyesmit művelni, vagy ezeknél a lábaknál nincs ilyen potenciál? Az idegen kezűséget szeretném kizárni.
-
stikyo
tag
Sziasztok!
Erről valaki tud nyilatkozni? Most vettem észre, hogy a fél éve nem használt, és a proci kiszedése előtt még működő alaplapon a socket lábai defektesek. Valszeg így ment a gép!! nemtom mennyire látszik, de az egyik lábhoz hozzáforrt az előtte lévő!!!!
[link]
Lehet javítani?Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 470 G5 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I Nvidia I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged