Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPad topik
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stikyo
tag
Köszönöm a választ! Az biztos, hogy nem gyakori a túlélés ilyen esetekben...Ezért sem értettem az egészet.. Most már úgy gondolom, hogy valószínűleg a legutóbbi alaplapcserekor történt a dolog: proci kivesz, új lapba betesz, nem elég erős a táp, proci visszatesz a régi lapba, (eközben elhajlik pár láb, a felfokozott idegi állapotnak köszönhetően, mert azt hittem, hogy az új alaplap a rossz) megy a gép, közben sülnek a lábak... ajjajj..
-
stikyo
tag
Sziasztok! A korábban mutatott LGA 775 foglalattal [link] kapcsolatban: mi okozhatta a láb leválását és másik lábhoz való ragadását? Tuning célból szoktak ilyesmit művelni, vagy ezeknél a lábaknál nincs ilyen potenciál? Az idegen kezűséget szeretném kizárni.
-
stikyo
tag
Sziasztok!
Erről valaki tud nyilatkozni? Most vettem észre, hogy a fél éve nem használt, és a proci kiszedése előtt még működő alaplapon a socket lábai defektesek. Valszeg így ment a gép!! nemtom mennyire látszik, de az egyik lábhoz hozzáforrt az előtte lévő!!!!
[link]
Lehet javítani?Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- Villanyszerelés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Elektromos autók - motorok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest