- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonic_
tag
A cd írásnál úgy jelentkezik a probléma, hogy ugye mutatja a memóriabuffer értékét, az 100%. Annak annyinak is kell lennie. De alatta mutatja a proci leterheltségét, az pedig régen 0 szokott lenni és néha néha ugrott fel 1-re. Most 100%. Elindítom a cd írást és a cd-t kapásból elrontja.
Ezeket próbáltam már: Alcohol 120%, Nero sok fajtája, BlindWrite, CloneCD.
Mindegyiknél ugyanaz a jelenség. -
Tonic_
tag
Szerintem egyáltalán nem kaptam választ. Figyu én már nagyon régóta használtam a 98-at és a Me-t és eddig nem volt ilyen. Cd-t még mindig nem lehet írni. Pedig korábban simán lehetett. A melegedésről meg annyit, hogy az mégis furcsa hogy XP alatt 49 fok, Me alatt meg 66. Holott majdnem ugyanúgy kéne melegednie. És régebben Me alatt is 49 és 50 között ingadozott.
Most hol van a megoldás? -
Tonic_
tag
Sajnos a gondom még mindig nem szűnt meg. Az Idle 100%, mégis a proci melegedik és a leterheltséget mutató programokban mind 100%. Cd író programokban is 100%.
A fentibb kérdésekre a válasz:
AMD Athlon XP 2800+ (asszem olyan 2200Mhz körüli)
nForce Chipsetes alaplap
512Mb DualDDR ram
80GB vinyó
Ezek a lényegesebbek. -
Tonic_
tag
Bár nekem már nagyon furcs kezd lenni. Ha proci leterheltség tényleg 100% lenne, akkor kadna és nem menne pl olyan játék mint a Far Cry. De nem akad és észre sem veszek semmit. Lehet hogy az Idle-t jelzik ki a tesztprogik? Amikor mozgatom az egeret, akkor csökken a proci leterheltség kb 95%-ra és mikor elengedem akkor visszemegy 100-ra. A wintopban meg pont fordítva. Ha mozgatom az egeret, akkor nő a terheltség és az Idléből veszi le. Ezért lesz nekem 95% akkor az idle. Szóval még csak az Idlét mutatják a tesztprogik?
Jó is lenne, csak sajnos a cd író programoknál ez nem jön be. -
Tonic_
tag
Processzor terhelés 100% az Idle miatt. Szerinted ez nem baj?
-
Tonic_
tag
Az a wintop progi, amit javasoltál...kiadott valami furcsaságot.
A futó folyamatok közül semmi nem vesz terheltséget, csak a böngésző 0,0akármennyit, hanem van egy ilyenem: Idle, 100%, Threads 11, 32 bit, Path: Idle
Ez mi? -
Tonic_
tag
Kaspersky-t próbáltam meg még egypárat, de semmit nem találtak egyik partíción sem.
-
Tonic_
tag
Semmi akadás, vagy lassulás. Engem nem is zavarna, ha nem lenne tűzforró a proci. És így cd-t írni sem lehet ugyebár.
-
Tonic_
tag
Nos tehát a gépem úgy van hogy van 2 partíció, az egyiken az Me, a másikon az XP. Az XP-n semmi baja a processzor leterheltségnek, viszont a milleniumban 100%. Ezért már biztos nem lehet hardveres hiba (de jó).
Próbáltam úgy is, hogy az alaplapi driverek nincsenek fennt és úgy is ha fennt vannak. Mindkét esetben 100%. És a procim már 66 fokos. Szóval jó lenne már valamit kezdenem vele. -
-
Tonic_
tag
Segítség! Valami miatt 100% a proci leterheltségem! Már mindent próbáltam (reinstall, format stb.)
Először winMe-n vettem észre, aztán megnéztem 98-on is és ott is rossz. Frissen feltelepített szűz oprendszeren is 100%! Mitől lehet?
Egyébként AMD AthlonXP 2600+
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Gaming notebook topik
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- Milyen légkondit a lakásba?
- Suzuki topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest