Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonic_
tag
Bár nekem már nagyon furcs kezd lenni. Ha proci leterheltség tényleg 100% lenne, akkor kadna és nem menne pl olyan játék mint a Far Cry. De nem akad és észre sem veszek semmit. Lehet hogy az Idle-t jelzik ki a tesztprogik? Amikor mozgatom az egeret, akkor csökken a proci leterheltség kb 95%-ra és mikor elengedem akkor visszemegy 100-ra. A wintopban meg pont fordítva. Ha mozgatom az egeret, akkor nő a terheltség és az Idléből veszi le. Ezért lesz nekem 95% akkor az idle. Szóval még csak az Idlét mutatják a tesztprogik?
Jó is lenne, csak sajnos a cd író programoknál ez nem jön be. -
moonman
titán
''Processzor terhelés 100% az Idle miatt. Szerinted ez nem baj?''
ezt ugye felhasználhatom aláírásnak, ha majd megoldottuk a problémát?
bocs -
Tonic_
tag
Processzor terhelés 100% az Idle miatt. Szerinted ez nem baj?
-
Tonic_
tag
Az a wintop progi, amit javasoltál...kiadott valami furcsaságot.
A futó folyamatok közül semmi nem vesz terheltséget, csak a böngésző 0,0akármennyit, hanem van egy ilyenem: Idle, 100%, Threads 11, 32 bit, Path: Idle
Ez mi? -
moonman
titán
-
MoP_FX 57
őstag
de kenyelmesek vagyunk
Bővebben: link -
PIMP
csendes tag
Egyetértek MoP_FX 57 -tel, én is arra gyanaxom inkább.
Vírusirtónak az AVG-t javallanám nekem nyagyon bevált www.grisoft.com -ról le tudod tölteni a free edition-t és full legális is és mellesleg többet ismer mint a norton és a panda -
Tonic_
tag
Kaspersky-t próbáltam meg még egypárat, de semmit nem találtak egyik partíción sem.
-
Tonic_
tag
Semmi akadás, vagy lassulás. Engem nem is zavarna, ha nem lenne tűzforró a proci. És így cd-t írni sem lehet ugyebár.
-
Tonic_
tag
Nos tehát a gépem úgy van hogy van 2 partíció, az egyiken az Me, a másikon az XP. Az XP-n semmi baja a processzor leterheltségnek, viszont a milleniumban 100%. Ezért már biztos nem lehet hardveres hiba (de jó).
Próbáltam úgy is, hogy az alaplapi driverek nincsenek fennt és úgy is ha fennt vannak. Mindkét esetben 100%. És a procim már 66 fokos. Szóval jó lenne már valamit kezdenem vele. -
X-COM
nagyúr
hát akkor ez valami hardver gond lesz (ha tuti nem process viszi), legalábbis NT alapú rendszeren, ha a kernel viszi a cpu-t akkor az szokott lenni
alaplapi driverek fenn vannak? -
-
Tonic_
tag
Segítség! Valami miatt 100% a proci leterheltségem! Már mindent próbáltam (reinstall, format stb.)
Először winMe-n vettem észre, aztán megnéztem 98-on is és ott is rossz. Frissen feltelepített szűz oprendszeren is 100%! Mitől lehet?
Egyébként AMD AthlonXP 2600+
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-10900KF 10-Core 3.7GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest