Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
válasz
hummerdikk
üzenetére
Én azt nem vágom, h. minek akarsz egy 10.000W-osat??? Én a 200W-os Lg Hifimet alig bnitom kihasználni, a legtöbb kakaó 20 as szint vlt, a 31-ből!!!! Saját Diszkót akarsz nyitni, v. mi??

Max felveszel 2 milkót anyádék, v. ha van sajátod akkor a sajátodra, és bedobod jelzálogba, aztán még az unokáid id fogják fizetni a hitelt!!
Kb.:2090-ben!!
De honnan fogsz rá lóvét szervantani?? -
Balint133
aktív tag
válasz
hummerdikk
üzenetére
Várjál csak a végfok 500e,+ még a trafó amit meg kell hozzá tekertetni?? az meg a másik nem tom mennyi pénz!!
Sorry h. nem voltam, nyaraltam!
-
djyuri
őstag
válasz
hummerdikk
üzenetére
Az még nem is olyan drága,ha készen van és még gari is van rá,meg tudja azt a teljesítményt,mint amit kérsz (10000W)

Pár hónapja voltam utljára a HI-FI Barlang nevezetü boltban a nyugatitól nem messze és épp volt nekik egy 2*800W-os végfokjuk...Csupán egy darab kapcsoló és egy visszajelző ledsor volt rajta...280k körül volt...Volt több típus is,de ez volt a legnagyobb...A márkát ne kérdezd
,de nem marantz volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest