- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mini PC
- Azonnali fotós kérdések órája
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
woland
csendes tag
Nem tudom, hogy prcesszorprobléma-e vagy sem, de talán tudja valaki a választ.
A probléma a következő: Intel Core Duo T2300@1,66GHz procim van (2 GB RAM, Win XP prof), és teljesen rendszertelenül és használt programtól függetlenül (néha fél órán, néha fél napon belül, sokszor akkor, amikor csak áll a gép, és nem dolgozom vele aktívan) elkezd fegyni a rendszer pár másodpercig, majd pár másodpercig megint jó, és ez így megy sokáig (amíg újra nem indítom a rendszert).
A processzor terheltsége azt mutatja, hogy az egyik mag normálisan dolgozik (1-2-3%), a másik ugrál 0% és 100% között. Ezzel párhuzamosan levágja a wireless hozzáférésemet (a szolgáltatást kikapcsolja), és csak az újraindítás segít (amelynél ez a wireless szolgáltatás kikapcsolva indul). Ezt nemcsak az otthoni hálózatnál produkálja, hanem máshol is, tehát szerintem nem a router omlott össze. Kérdésem: mi vezethet oda, hogy a fent említett proci egyik fele gőzerővel dolgozik, a másik pedig "normálisan", mivel eddigi tapasztalataim azt mutatják, hogy a két proci (vagy a két mag, ezt nem tudom, mert e tekintetben is laikus vagyok) általában hasonló teljesítménnyel futott, olyan nem volt, hogy jelentős lett volna a különbség a két egység teljesítménye között.
Előre is köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Google Pixel topik
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest