Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mennyit ér a pc?
- iPad topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
Új hozzászólás Aktív témák
-
woland
csendes tag
Nem tudom, hogy prcesszorprobléma-e vagy sem, de talán tudja valaki a választ.
A probléma a következő: Intel Core Duo T2300@1,66GHz procim van (2 GB RAM, Win XP prof), és teljesen rendszertelenül és használt programtól függetlenül (néha fél órán, néha fél napon belül, sokszor akkor, amikor csak áll a gép, és nem dolgozom vele aktívan) elkezd fegyni a rendszer pár másodpercig, majd pár másodpercig megint jó, és ez így megy sokáig (amíg újra nem indítom a rendszert).
A processzor terheltsége azt mutatja, hogy az egyik mag normálisan dolgozik (1-2-3%), a másik ugrál 0% és 100% között. Ezzel párhuzamosan levágja a wireless hozzáférésemet (a szolgáltatást kikapcsolja), és csak az újraindítás segít (amelynél ez a wireless szolgáltatás kikapcsolva indul). Ezt nemcsak az otthoni hálózatnál produkálja, hanem máshol is, tehát szerintem nem a router omlott össze. Kérdésem: mi vezethet oda, hogy a fent említett proci egyik fele gőzerővel dolgozik, a másik pedig "normálisan", mivel eddigi tapasztalataim azt mutatják, hogy a két proci (vagy a két mag, ezt nem tudom, mert e tekintetben is laikus vagyok) általában hasonló teljesítménnyel futott, olyan nem volt, hogy jelentős lett volna a különbség a két egység teljesítménye között.
Előre is köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9-12900K 16-Core 3.2GHz LGA1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265K - Új, Gari 2028.09.27. -ig - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7 - 12700 12Mag / 20Thread - LGA1700 - 3.6GHz - 4.90 GHz, 25M Cache
- AMD Ryzen 5 7600X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest