Új hozzászólás Aktív témák

• woland

csendes tag

Nem tudom, hogy prcesszorprobléma-e vagy sem, de talán tudja valaki a választ.
    A probléma a következő: Intel Core Duo T2300@1,66GHz procim van (2 GB RAM, Win XP prof), és teljesen rendszertelenül és használt programtól függetlenül (néha fél órán, néha fél napon belül, sokszor akkor, amikor csak áll a gép, és nem dolgozom vele aktívan) elkezd fegyni a rendszer pár másodpercig, majd pár másodpercig megint jó, és ez így megy sokáig (amíg újra nem indítom a rendszert).
    A processzor terheltsége azt mutatja, hogy az egyik mag normálisan dolgozik (1-2-3%), a másik ugrál 0% és 100% között. Ezzel párhuzamosan levágja a wireless hozzáférésemet (a szolgáltatást kikapcsolja), és csak az újraindítás segít (amelynél ez a wireless szolgáltatás kikapcsolva indul). Ezt nemcsak az otthoni hálózatnál produkálja, hanem máshol is, tehát szerintem nem a router omlott össze. Kérdésem: mi vezethet oda, hogy a fent említett proci egyik fele gőzerővel dolgozik, a másik pedig "normálisan", mivel eddigi tapasztalataim azt mutatják, hogy a két proci (vagy a két mag, ezt nem tudom, mert e tekintetben is laikus vagyok) általában hasonló teljesítménnyel futott, olyan nem volt, hogy jelentős lett volna a különbség a két egység teljesítménye között.
    Előre is köszönöm a választ.

Új hozzászólás Aktív témák