Új hozzászólás Aktív témák

• djyuri

őstag

válasz Balint133 #590 üzenetére

Most az stk-ra szeretnél plusz erősítést is csinálni vagy egy külön rendszerrőpl beszélsz a tranyókkal kapcsolatban? ( stk = Végfok IC )
    A tápegységet meg felesleges szétbarmolni,mert a vezekélelése nem fogja elbírni...Csak akkor ha az egész fóliarész átfolyatod cinnel,hogy megvastagítsad...

Szvsz 10000-es elég az 5000-es mellé. Így már 15000-ed lesz...
    Most azért kidobni 5-600 ezer forintot,hogy egybe legyen 15000,az felesleges.
    Ha esetleg 10 darab 1500-asod lenne,akkor persze jobb ha egyben van,de ha újjak,akkor ott sem szükséges,de akkor oda 11 darab kellene...

A dióda hídra nincsen típusszám nagy teljesítményben...Legalábbis én nem nagyon találkotzam úgy velük. Ha úgy kéred,hogy pl.: 120V 40A,akkor a bltos felajánja a legközelebbi értéküt és eldöntheted,hogy megveszed e 2000-ért.
    Nekem annó a 40V 25A-es volt 900 a két darab. (autós erősítőhöz vettem otthoni felhasználásra......(van egy 2*15V-os 1000Wos trafóm;] ami egyenben 20V-ot ad le
    Az még optimális egy brutális autós erősítőnek,mert azok tudtommal 24V-ig bíztosítva vannak és állíthatóak is (legalábbis ezt mondta egy tuningos srác)

A tekercsekkel kapcsolatban: Ha az a rajz alapján építed a rendszered,akkor csinálok neked olyat vagy leírom,hogy miből csináljad....

Új hozzászólás Aktív témák