Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
Átnevezem a topicot.
-
EnginEEr
tag
he-he. :O
belineából hiányzik egy polus a 15 ből, azaz egy mindig hiányzik középtájon, de itt még1 nincs meg érdekes. szerintem ezért látja vga-m vmi trutyinak.
hogy mik vannak.... :(((
másik monitorral ha bootoltatom a gépet és átdugom erre akkor jó. :F
még jo hogy koleszban vagyok. -
EnginEEr
tag
Adott egy belinea 10 40 10 es régebbi tipusú 14-es monitor, valamilyen általam nem ismert oknál fogva kedvenc (bármelyik 3.5, 4.4 is) catalyst driverem nem képes mint crt eszközt használni, mert szerinte ez marhára egy digi flat panel (YPbPr ööö ) és PIROS szín egyáltalán nincs a képen, valamit felbontást sem lehet váltani és úgy szar ahogy van.
Amíg természetesen bootol a winfos addig minden fasza, csak miután driver betöltötte magát szaródik el.
Eddig más monitor volt rádugva azzal semmi baja nem volt.
most alapértelmezett vga van hogy írni tudjak, catalysteket cserélgettem de mindig ua
vmi ötlet?
:O :O :O
Aktív témák
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OLED TV topic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett + váltó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest