Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Lehet a kiadó motorral van valami gebasz. Talán tönkement vagy leégett. vagy az a kis ékszíj ment gajra ami benne van. Más ötletem nincs.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Ez elég meredekn hangzik, mert az is Egyszerű firmware frissítésnél nem csináltam többet De leeht msot sem fogok annyit nemér ha elqúrom véletlenül...
Volt egy LG íróm, rengeteg dvd-t írtam vele aztán megadta magát nemírt nem olvasott semmit. Firmware frissítést csináltam és mintha új lett volna úgy írt olvasott./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Pioneer DVR 111Dm- van és fel akarok tenni rá 111L firmware-t akkor nem lesz baja tőle?
Tudom elég régi már kb két éves, de még mindig tökéletesen megy./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Azért mert egy kolléga írta /nemitt hanem máshol/ hogy PC-s BD olvasókkal gondok vannak, de azt hogy mi a gond azt már nem írta le. És ezért akarom tudni hogy mi a bánat baja lehet egy olvasónak ami dvd olvasóhoz hasonlóan kéne működnie berakom a lemezt elindítom a Power dvd-t és megy a dvd. Gondolom a BDnél is így kéne mennie.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Van valakinek BD olvasója vagy esetleg írója? Kinek mi a tapasztalata vele, mert én is szeretnék csak olvasót venni, jövőre ha olyan áron lesz.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz mhorvat #3263 üzenetére
Hát általában az egybe gépekhez amik vannak mondjuk fujitsu siemenes, hp, vagy packard bell, vagy elecro world gép, hiába írják ki hogy pl lg dvd íróval attól még lehet hogy az van benne csak az előlap nem tükrözi, az nem feltétlenül jelenti azt hogy átvertek. Én nem vagyok híva az egybe gépet akcióknak pont a félreértések és hibák megelőzése végett. Akkor aggódj ha hibád van vele. De addig meg gépezz nyugodtan.
-
Mr.Grincs
veterán
Előfordul az ilyen, hogy bekrepál az egyik vagy alaplból fika. De ez természetes hogy egy kicsivel lassabbanolvassa visssza, de rajta is van az eredeti dvd ken általában.
DVD9 dupla rétegű dvd lemez: arétegek közötti váltás rövid szünetet eredméányezhet.
Meg gondolom csurdultig írtad. De az nem baj. Olvasa ő csak kétszer olyan nagy erületet olvas mint eddig, nincs vele semmi baj./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
Vannak olyan lemezek amik abszolút nm kompatibilisek az írókkal, de azok inkábba noname made in zsibi piaci retek. De van olyan is ami szimplán rosz és az lehet philips vagy akármilyen. 4,7 esből is van olyan amit alapból nem lehet megírni mert nem engedi. Próbálj meg mást is más márkájú DL lemezt. Valamint nézd meg hogy DL-, vagy DL+ os.
Nekem is ez az íróm van és nekem megy, igaz verbatim dvd9 lemezzel toltam neki.
Vagy nézz meg más "régebbi" nérót. Ennyi az össz ötletem hirtelen./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Társasjáték topic
- LEGO klub
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Okos Otthon / Smart Home
- Synology NAS
- További aktív témák...