Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
janos666
üzenetére
HDR-be nem kalibráltam.
Állítólag nem kell, mert Sony mindent SDR-ből kalkulál. Egyébként teljesen elégedett vagyok. Nem rég rendeltem meg a Szárnyas Fejvadász 2049 UHD filmet, és a film elején amikor Bautista bemegy a házba az a jelenet nagyon sötét. Ott van egy pillanat, ahol van egy kép a falon. Na az akkor jó, ha éppen csak látszik, de nem veszik el teljesen a sötétségben. A színekkel nem tudok mit kezdeni, mert azt ugye nem lehet külön kalibrálni AutoCal-al.ui.: egyébként a linkelt kalibrált eredményhez képest már összehoztam egy kicsit jobbat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem. Filmekkel próbáltam. 

Állítólag nem kell, mert Sony mindent SDR-ből kalkulál. Egyébként teljesen elégedett vagyok. Nem rég rendeltem meg a Szárnyas Fejvadász 2049 UHD filmet, és a film elején amikor Bautista bemegy a házba az a jelenet nagyon sötét. Ott van egy pillanat, ahol van egy kép a falon. Na az akkor jó, ha éppen csak látszik, de nem veszik el teljesen a sötétségben. A színekkel nem tudok mit kezdeni, mert azt ugye nem lehet külön kalibrálni AutoCal-al.