Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
chros
őstag
> Az ASBL kikapcsolásához a TPC & GSR kikapcsolása is kell, vagy elég csak a TPC-t?
A 2 dolog egymastol teljesen fuggetlen, a linkelt kis post-ban ossze van foglalva, ezert irtam, hogy en mindkettot kikapcsoltam.
Es nem csak SDR-ral lehet gond, az csak pelda volt. Pl ha nem akarod kikapcsolni a TV-t egy rovid idore, akkor pl egy preset-et (pl Eco) beallithatsz 0-s oled light-ra, es atkapcsolsz kozben folyamatosan mozgo (es nem 3-40 perces, hanem hosszabb), logo-mentes tartalomra.DNLA-rol: B8-on nincs ezzel gond, bar en csak parszor probaltam.
Van egy olyan gyanum, hogy nem csak kliens, hanem szerver fuggo is a dolog.
Ha van Windows-od, akkor probald ki ezzel az egyszeru SimpleDLNA-val, hatha ... (En ezzel probaltam)Es meg1 erdekesseg ezzel kapcsolatban: ugye minden input kulonbozo preset beallitasokat hasznal. De a beepitett vido lejatszo is egy kulon input-nak szamit ebbol a szempontbol, azaz ennel is ujra kell konfig-olnod az osszes preset-et (SDR, HDR10, DV) ha ezt hasznalod

Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nintendo Switch 2
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- NBA és kosárlabda topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen processzort vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lexus, Toyota topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- SzoftverPremium.hu
- Xiaomi Mi Watch S1 Pro okosóra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest