Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Philips LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
chros
őstag
> Az ASBL kikapcsolásához a TPC & GSR kikapcsolása is kell, vagy elég csak a TPC-t?
A 2 dolog egymastol teljesen fuggetlen, a linkelt kis post-ban ossze van foglalva, ezert irtam, hogy en mindkettot kikapcsoltam.
Es nem csak SDR-ral lehet gond, az csak pelda volt. Pl ha nem akarod kikapcsolni a TV-t egy rovid idore, akkor pl egy preset-et (pl Eco) beallithatsz 0-s oled light-ra, es atkapcsolsz kozben folyamatosan mozgo (es nem 3-40 perces, hanem hosszabb), logo-mentes tartalomra.DNLA-rol: B8-on nincs ezzel gond, bar en csak parszor probaltam.
Van egy olyan gyanum, hogy nem csak kliens, hanem szerver fuggo is a dolog.
Ha van Windows-od, akkor probald ki ezzel az egyszeru SimpleDLNA-val, hatha ... (En ezzel probaltam)Es meg1 erdekesseg ezzel kapcsolatban: ugye minden input kulonbozo preset beallitasokat hasznal. De a beepitett vido lejatszo is egy kulon input-nak szamit ebbol a szempontbol, azaz ennel is ujra kell konfig-olnod az osszes preset-et (SDR, HDR10, DV) ha ezt hasznalod

Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- Filmvilág
- Garmin topik
- World of Tanks - OFF topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest