- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
Ha egy képmódot akarsz mindenre, akkor nyilván a külső eszköz (Dune) beállítások menüjében kell egy picit feljebb venni a 'brightness'-t. Vagy egy másik képmódot beállítasz a TV-n a Dune-re, ahol 51-52-re veszed a 'brightness'-t (vagy annyira, ahogy neked pont jó). Feltételezem persze, hogy stimmel SDR-ben a TV és a Dune között a kimeneti színformátum (RGB vagy YCbCr) és dinamikatartomány (teljes vagy korlátozott), valamit a hozzá tartozó fekete szint vezérlés a TV-n.
-
alaves
addikt
Azért tér el pl. a "brightness", mert az éppen futó codec-et eltérő beállítással használják az eszközök, azaz, azonos 'encoder' konfiguráció esetén különböző 'decoder' beállítással eltérő képet kapunk. Belső lejátszónál nem, de külső eszköz esetén tudod módosítani a dekódolási beállításokat.
-
alaves
addikt
Az rtings olvasói igény alapján hagyhatott fal azzal, hogy 100 nitet írt a kalibrációnál (még a B7 és B8-nál is az van). Sokan nem értetették/értik, hogy miért "csak" 100 nit, most is arra kalibrálnak csak nem írják oda. Egyébként a fehéregyensúlynál biztosan számít, mert az OLED kijelző képe a fényerő csökkentésével enyhén a zöld felé tolódik.
Nálam is sötétebb kicsivel az MPC-BE/madVR alapbeállításon, mint a belső lejátszó. Nyilván azonos szintre lehet hozni (valószínűleg nálad is a Dune-t), de én nem piszkálom nem annyira tér el. -
mglita
tag
Ha megveszi egy fogyasztó a TV-t, nem tud mást tenni, csak "bohóckodni" vele.
Az elején kalibrálással kezdtem volna, de Sati lebeszélt.
Az pedig, hogy a DUNE-ből egy kicsivel sötétebb kép jön ki nekem, mint a PLEX vagy TV natív lejátszójából, a beállítást nagyon specifikussá teszi.
-
blakey
titán
Szakemberrel kalibráltasd a TV-t, amit csinálsz az "bohóckodás" és csak rossz eredményt szül. Nem rossz szándékból írom, de nem értesz hozzá, nem tudod, hogy mihez nyúlj és ha hozzányúlsz akkor nem tudod, hogy milyen eredményt kapsz. Így nehéz jól beállítani. Itt leírunk valamit, másképp vagy nem jól érted, mást csinálsz, stb. Egy jól beállított TV után meg nagyjából látni fogod, hogy mi a referencia és mindig abból kell kindulni és ahhoz kell visszatérni. Egy rosszul beállított TV kellemetlen meglepetéseket és hibákat tud produkálni Szakértői, Színház, Filmmaker módokat használd és első körben ne nagyon kapcsolgasd vagy módosítsd az értékeket.
-
mglita
tag
rtings:
For SDR content, there are a whopping 10 preset picture modes. We recommend choosing the 'isf Expert(Dark Room)' picture mode, as it is the most accurate one out of the box, and allows for the most customization. If you watch in a brighter room, 'isf Expert (Bright Room)' is almost as accurate.
We recommend setting the Contrast to '90', Sharpness at '0', Color at '50', and Tint at '0'.
To adjust the TV's luminosity, you should adjust the OLED Light setting depending on your specific viewing conditions. Changing this setting does not have any impact on the overall picture quality. The Brightness setting adjusts the image itself, and not the TV's luminosity. We usually recommend leaving this at '50'.
Tehát az oled fény opcionális, nem kavar be túlzottan. -
mglita
tag
És HDR és DV esetében mi a helyzet? Én ott is Eredeti képmódból alakítottam ki a képet. HDR és DV nép Oled fényerőt nem venném 100 alá.
Azt is tegyük hozzá, hogy bár közvetlen napfény nem éri nálam a TV-t mégis nagyon nagyon világos szobában van. Illetve a szemünk tulajdonságai is eltérnek.
-
alaves
addikt
CX-en az "eredeti" képmóddal kísérletezni nem sok értelme van (LG LCD-n talán, hátha jobb lesz a kép). Mint ahogy azt sati is írta: SDR OLED fény 28 (100 nit), aki 120 nit körül jobban kedveli, akkor pedig 33-40. Azért olyan magasak a gyári OLED fény értékek, mert ez az átlag vásárló elvárása (nagy fényerő legyen "oszt kész").
Tudom, hogy a kontraszt LG-nél 95-re jön ki a tesztvideón, de jobb a 85. Élesség: 0! (30-nál már rajzfilm- és videojáték szerű lesz a kép). Szín:50. Színhőmérséklet: warm2 (ez van legközelebb a 6500K-hez). Dinamikus szín, szuperfelbontás, maximális fényerő is kikapcsolandó. Színskála: Auto! (túlszaturáltad a TV-t). -
blakey
titán
0 az alap élesség, azon már csak rontani lehet, hogy szoftveresen felhúzod. Nincs értelme. Pl. egy betű körvonala tovább romlik egy mesterséges élesítéssel. Nem kell semmit sem élesebbnek látni a valóságnál. romlanak az árnyalatok, több képi hiba keletkezik. Már a FHD megjelenésekor okafogyottá vált az élesítés. Minden készülékemen 0. LG-n az 5 vagy a 10-es állás még nem okoz problémát de nincs értelme használni, 0 és úgy jó.
-
-
mglita
tag
válasz
junior19 #680 üzenetére
Lehet, hogy megkövetlek titeket és igazatok lesz a tekintetben, hogy a beállításokban rosszul indultam el. Az SDR filmeket át tettem "Szakértői mód világos szobára" és valóban természetesebb a képe, de az igaz, hogy az oled fényt felvettem 100 ra (80 ról) és az élességet is 30-ra. De így sem rikít, a szemnek nem zavaró.
És azt nem teljesen értem, hogy SDR tartalomnál egészen alacsony oled fényerő értéket mondtatok mindketten, viszont a szakértői mód default is 80-as értékre rakja.
@Junior19, megköszönöm, ha segítesz az "Eredeti" SDR képmód beállításaim bemérésére, amik a következők:
Oled Fény: 100
Kontraszt: 95
Fényerő: 50
Élesség:30
Szín mélység:55
Árnyalat: 0
Színhőmérséklet: W25Speciális beállítások:
Dinamikus kontraszt: ki
Dinamikus szín: Alacsony képv.
Színskála: Széles
Szuperfelbontás: Alacsony képv.
Gamma: Magasság 1
Maximális fényerő: Magas képv.További beállítások:
Zajcsökkentés, MPEG zajcs, Sima gradiátió: Ki
Fekete szint: automatikus
Valósághű mozi: be
A többi kikapcsolva!Köszönöm szépen előre is!
-
-
alaves
addikt
Ha kalibrálás nélkül közeledni akarsz a helyes beállításokhoz, akkor az rtings és a flatpanelshd beállításokat célszerű alapul venni, azzal, hogy az SDR-nél a referencia fényerő 100-120 nit (erre lett kitalálva), amely CX-nél valahol 25-40 között lehet. HDR/DV-nél állítólag a szabványos EOTF LG-nél 100-as OLED fénynél van, de szerintem ez már régen nem igaz. Az optikailag látványosabb képért olyan szabálytalan az EOTF, hogy a fal adja a másikat (SDR gamma követés szintén). Kivéve talán az LG-nél beállítható 1.9, 2.2, 2.4, BT1886, amelyek elvileg szabvány-szerintiek. Az általad próbált "magas 1" gamma, az egy buherált görbe.
(Pl. a Philips-eken az összes gamma szabálytalan, nem véletlenül nem adják meg, hogy melyik érték /-4-től +4-ig/ melyik szabványhoz közelíthet.)
Ha nem jó így, akkor a képi beállításokat állítsd neked elfogadhatóra, te nézed, nem mi. -
mglita
tag
A HDR nél szinte mindenhol azt olvasom, hogy szükséges az oled 100 fényerő. Lehet, hogy rosszak a beállításaim, de nagyon nehéz beallitani. Megpróbálom az Sdr, hdr, DV ket is a szakértői világos szobából kialakítani. De mint említettem eredeti Sdr oled 100 as értéken is sok film nagyon sötét, főleg a David Fincher filmek. Viszont abban is szeretnék balancet találni, hogy mi a szinhelyes és mi az ami tetszik. ( meg ott van az a faktor is, hogy a Dune lejátszóról, sötétebbnek látom a képet mint pl Nativ Plexről így ezt is kompenzálni szükséges.) és oled 100 on is látok igazi feketét.
junior17 nek is válaszolok hamarosan.
telefonról gépeltem, az elírásokért elnézést kerek. -
junior19
senior tag
Nekem kezd egy olyan érzésem lenni, hogy az Oled megjelenítő nem a te készüléked, talán egy jobb Sony lcd-vel jobban jártál volna.
Ilyen értékek mellett sötétben használni a megjelenítőt számomra egy kínzással érne fel, én Szakértői módban sötétben 27-es Oledfény, 85 kontraszt értékkel használom.
Ha nem sötétben nézed, akkor indokolt lehet a magas Oledfény, de akkor elveszíted az Oled lényegét, a fekete megjelenítést. S egy jobb lcd talán magasabb általános fényerőre képes, ami neked jobban bejön jelenleg.Szakértői módokban és a Filmmaker mód is a legpontosabb a szabvány értékekhez. Ezt te azért láthatod vissza fogottnak, mert nagy fényerejű lcd képhez vagy szokva. Ha plazmáról vagy projektorról váltottál volna, azok az értékek is bőven elegendőek lennének, amiket chros is írt. Egyébként ha ezekben a képmódokban is 100 oledfény, 95 kontraszt érték mellett a színhőmérsékletet hidegre teszed, esetleg a gamma értékét 1,9-re, akkor megközelítőleg azt kapod, mint most az Eredeti képmódban.
Minden képmódot hasonlóra be lehet állítani, csak tudni kell, melyik opció mit szabályoz, s a szabványhoz képest, az az érték hol helyezkedik el.
Most neked például az Eredeti képmódban a színhőmérséklet 0 opciója kb megfelel a Szakértői képmódok hideg beállításával. Ha átállítod, akkor hasonlót kell kapjál, mint az eredetiben. Vagy ha az Eredetiben eltolod teljesen a Meleg irányába, akkor fog megegyezni a Szakértői módok meleg2 értékével.
S ez csak a színhőmérséklet, a gamma is másképpen működik a képmódokban, de mivel az Eredetit senki nem használja, aki a lehető legpontosabb képet szeretné nézni, s kalibráláskor erre törekszünk, így mérni sem szoktuk ezt a képmódot, mert úgysem lehet pontosan beállítani.
Én azt tanácsolnám, vagy cserélj készüléket, vagy kezd el fokozatosan csökkenteni SDR módban az Oledfény értékét, mindig annyi értékkel, amit még elbírsz viselni. Pár nap alatt megszokod, akkor megint csökkented pár értékkel. Ezt egészen addig csinálod, amikor már eléred a 30 körüli Oledfény értékét. Ha ezt megszokod, akkor a mostani kép lesz már számodra rikító, túlzó. És ezt hidd el, hogy így van, ez csak megszokás kérdése.
S sem a szemednek, sem a készüléknek nem tesz jót hosszú távon sem a magas fényerő, sem a hideg színhőmérséklet használata.
Én még esetleg azt fel tudom ajánlani, hogyha megadod a pontos értékeket ahogyan használod, az én B7-es készülékemen csinálok egy mérést, hogy az enyém mennyire tér el a pontos képtől azokkal az értékekkel. -
mglita
tag
válasz
junior19 #676 üzenetére
Köszönöm szépen a hosszabb válaszaid, amik a kérdéseimre jönnek a különböző témákban
Igen, lehet, hogy rosszul közelítem meg a kérdést én az LG CX "Eredeti" képmódját állítgatom és az van beállítva SDR, HDR filmeknél. Ennek az az oka, hogy (szubjektív) a Filmmaker mód nekem borzasztóan sötét, sőt inkább egy korszerűtlen vetítő terem hangulatát idézi és inkább a képi élmény butításának élem meg. A szakértői módok azok egy fokkal jobbak, de még mindig úgy érzem, hogy a TV képességei vissza vannak benne fojtva.
Az eredeti képmódban van viszonylag nagy rugalmasság. (De ott attól tartok vannak limitek ami pl a full fényességet illeti) az SDR tartalmak esetében oled fény 100% on van, kontraszt 95%, a hőmérséklet 0-án, Dinamikus kontraszt kikapcsol, maximális fényerő kivezérlés maxon van. És ilyen beállításokkal igyekszem a gammát állítani.
-
chros
őstag
Ez elmaradt a minap: Vincent LG G1 vs Sony A90J [link]
-
junior19
senior tag
Itt szerintem erre pontos választ nem fogsz kapni, s rossz irányból közelíted meg a dolgokat.
Ahogyan chros is írta az értékeket, de ezek a Szakértői képmódokban találhatóak.
Hogy te most melyiket használod, arról gőzöm nincs, nem szoktam ilyen képmódokat használni, amikben ilyen opciók vannak.
S hogy értsd, miért rossz képmódot használsz. A szakértői képmódokban a színhőmérséklet a meleg2-nél a legpontosabb, itt általában kis kalibrálással pontosan be lehet lőni. Ezért nem olyan képmódot használunk, amin csak egy csúszkát lehet tologatni, s ha a legmagasabb W árték felé toltuk a csúszkát, akkor vagyunk a szabvány környékén, pontosítani pedig nem lehet.
A gammával hasonló a helyzet. Ahogyan chros írta, a szakértői képmódokban azokkal az értékekkel van a legnagyobb esély, hogy tényleg ott van-e gamma.
Amelyik képmódot használod, azt nem szokták megmérni, nem mérem végig mind a több mint tíz képmódot kalibrálás előtt, hanem csak azokat, amelyekről egyrészt sejtem, hogy a legpontosabbak, illetve lehet korrigálni is.
Abban a képmódban amelyikben használod, nagy a valószínűsége, hogy nem csak a gamma menet nem jó, hanem a színhőmérséklet sem, így a színmegjelenítés sem pontos. -
mglita
tag
Sdr tartalomnál mi a “helyes” gamma érték? A magas 1 en van most nekem de a sötét részeknél sok információ elveszik. A ha közepes energiára rakom, akkor a sötét részek jól, de a nappali részek mosottak. Köszönöm előre is!
-
chros
őstag
válasz
junior19 #672 üzenetére
Arra mar nem emlexem, hogy logo volt e, de szokott ez segiteni, ha aprobb gond van. Firmware frissites utan pedig factory reset ajanlott, biztos ami biztos.
2019-es LG-tol kezdodoen eleg elmeletben a preset reset, de hogy a gyakorlat vagy Calman mit csinal, mert az is bugos mint a fene
Meg valami appot tudnek elkepzelni, ami a teljes reboot-ot teszi lehetove (mint android-os teloknal). -
junior19
senior tag
Ezzel megint az a baj, hogy látszólag teljesen azonos az indulása a készüléknek, mintha csak simán bekapcsolnám. Nincs WebOS felirat az induláskor, s kb 5 s után már van kép. Ezt egyébként már csináltam párszor mostanában, mert viharok, zivatarok esetén kihúzom a konnektorból. De a panel csere után is, amikor még a tápról is le volt húzva a csatlakozás, hasonlóan kapcsolt be. A szervizes eleinte nézett is, hogy nem kapcsol be a tévé, ahogy csatlakoztattam, s mikor rákérdezett, akkor mondtam, hogy be kell kapcsolni. S bekapcsolás után ekkor sem volt WebOS felírat, 5 s után volt kép.
Én elhiszem, hogy ez rendbe tesz esetleg dolgokat, csak számomra furcsa az ilyen gyors bekapcsolás. Még a VU+ műholdvevők, amik egyébként kicsit gyorsabbak, azoknál is egy bebootolás 20-25 másodperc. S ez a gyorsabb készülékek közzé tartozik.
Tegnap is kerestem a neten erre a témára, s mindenhol szinte csak a találgatás megy, tippelgetés.
Ha már Jánost szóba hoztad, talán ő mondta azt is, hogy teljes reset kell ilyen kalibrálások előtt, a képmódban található visszaállítás nem elég.
S érdekes, ez is volt már említve, hogy a némítás gomb többszöri megnyomására megjelenik egy rejtett menü, amiben a kép, hang és még valami beállításokat lehet vissza állítani. Bár nem tudom, hogy ez megegyezik-e ez a visszaállítás, a gyári visszaállítással, vagy ez is csak a képmódban találhatóval egyezik, csak minden képmódot visszaállít.
Erre van rejtett menü, amit egyébként is meg lehet csinálni a menüben, az újra indításról még nem talált senki biztosat. -
chros
őstag
válasz
junior19 #664 üzenetére
En sem tudok mas modot ra, csak falbol kihuzni par percre, de nem kell hogy "menjen" a TV, lehet "kikapcsolt" allapotban is. (Ezt meg regen Janos is emlegette tobbszor kalibralas kapcsan, mikor a TV nem alkalmazta rogton a feltoltott 1d/3dlut-okat Calman-nal, bar en ilyenbe nem futottam bele aiopylgtv-vel.)
-
blakey
titán
válasz
junior19 #667 üzenetére
Egy ideig én is próbálkoztam a sima újraindítással, addig működött amíg nem jelentek meg olyan fw-k ahol már a sima újraindítás nem volt elég. 1-2 eszköznél még működik a dolog de a legtöbbnél már csak a visszaállítás segít, túl sok szemét kerül az fw-be.
Philips esetében a készüléken lévő gombbal lehet teljesen kikapcsolni.
-
junior19
senior tag
Itt most nem arra gondolok, hogy valami gond van, s ezért egy reset a megoldás. Pont ez egyébként, amiért elkezdtem ezen gondolkodni. Mondjuk valamiért egy videót nem játszik a lejátszó, amit korában igen. Egy újraindítás lehet javítaná, resettel viszont mindent újra be kell állítani. Neked is volt régebbi Dune lejátszód, először gondolom az újra indítást próbáltad, nem a reset funkciót.
alaves : ezt már többször olvastam tőled, talán innen is jött a gondolat, hogyan lehet az lg-t újraindítani. A tanácsod lehet működik, én viszont nem erőltetném, akkor már inkább a reset.
Pc-ét sem a tanácsod alapján indítjuk újra, s a többi készülékben sem véletlenül van ilyen funkció. Nem egy esetről tudok, hogy elment az áram, majd amikor újra bekapcsolták, a készülék már nem állt fel, mert megsérült a betöltő program, vagy Bed sectorok keletkeztek a romban, amin nem tudod tud lépni a készülék. Nekem is van egy ilyen műholdvevőm, a tévével nem igazán kísérteném a sorsot ezzel a módszerrel.Igazából arra lennék kíváncsi, hogy sok mindenre van az LG-nél trükkös parancssorok, amivel különböző dolgokat lehet előhívni. Erre lennék kíváncsi leginkább, hogy valaki találkozott-e olyan variációval, amivel ténylegesen a készülék újra indítható, ha szeretném.
Mindkettőtöknek Philips van, a Spahi rendszer, ha jól emlékszem, ott nem tudom, hogy van-e a menüben erre lehetőség.
A Sony Androidos, ott a hosszan tartott bekapcsológombbal lehetséges, mint általában az Androidos készülékeken.
A Panákon nem tudom ez működik-e, illetve hogyan, mennyi idő alatt áll fel a készülék.
Mondom, nekem az a fúra, hogy ki van kapcsolva a gyors indítás a menüben, s így 5 s után van már kép. Ez számomra olyan, mint a pc-én a hibernálás funkció. -
junior19
senior tag
Arról van valakinek infója, hogy lg készüléket hogyan lehet újra indítani?
Arra gondolok, hogy bejön az indulás elején a WebOS logó, mint egy reset után, csak akkor mindent újra be kell állítani.
Ki van kapcsolva a gyors indítás a menüben, de kb.5 másodperc alatt van kép a kijelzőn.
A neten található tippeket próbáltam( hangerő le + bekapcsoló gomb együtt tartva 11-12 s-ig, kikapcsoláskor 3 s-ig nyomva tartva a kikapcsoló gomb, s következő bekapcsolásnál újra indul) de egyik sem hozott eredményt, maradt az 5 s-os bekapcsolás, 3 led villanás.
Ez másnál is így történik? Hiába van nálam a gyors indítás kikapcsolva.
Olyan ez a működés, mint pc-nél a hibernálás, ami nem egyenlő az újraindítással.
Volt már több eszközöm, most is van, s azoknál egy újraindítás hosszabb időbe telik, mint amikor egy Androidos készüléket is újra indítunk.
Nem találni a neten sok infót ezzel kapcsolatban, inkább a reset szerepel, ezért lennék kíváncsi rá, hogy ha lehet, akkor hogyan lehet újra indítani a készüléket.
Appokat nem használok, így azt sem tudom, hogy ott egy esetleges törlés után újra indul-e a készülék vagy sem, s csak az app törlődik. -
Minden eszköznek adott a specifikációja.
Nyilván, de gondolom megérted, hogy egy olyan eszközt raktam most a TV-re (elvileg csak átmenetileg) amit korábban egy FHD monitorhoz vásároltam.
Meglepődtem ennyi, azon már modjuk nem, hogy reggel amikor felkeltem első dolgom volt beállítani TV-n HDMI additional settings-be a HDMI Ultra HD Deep Color-t.
voálá, 4K8bit60hz
Ez most nekem ide doszt elég, filmezni sorozatot nézni úgysem innen szoktam.Most pedig mentem kávézni
Amúgy te vagy Aquamen? Mert az avatarod nagyon hasonlít a képregényesre. Na jó, Momoára már kevésbé.
nem (én időtállóbb vagyok) [link]
Egyébként venni akartam magamnak egy új monitort, de annyira bejön most ez a setup az OLED-en, hogy szerintem elrakom másra az erre szánt összeget.
-
-
PC HDMI 3840x2160 8bit 60Hz-en már nincs RGB csak 4:2:0?
Két kábellel néztem, és nem akarom elhinni, hogy mindkettő HDMI 2.0a, vagy valami mégkorábbi kacat lenne.
-
emre33
addikt
Mi a különbség a 2 LG C1 TV között?
Nem lehet hogy Panel? 12-ben már EVO-s panel van?OLED55C12LA
https://www.lg.com/hu/televiziok/lg-oled55c12lahttps://edigital.hu/led-televizio/lg-oled55c12laoled-4k-uhd-hdr-webos-smart-led-televizio-p862608
OLED55C11LB
https://www.lg.com/hu/televiziok/lg-oled55c11lbhttps://edigital.hu/led-televizio/lg-oled55c11lb-oled-4k-uhd-hdr-webos-smart-led-televizio-p862609
-
junior19
senior tag
válasz
powerup2 #649 üzenetére
Limited (16-235) - Alacsony
RGB (0-255) - Magas
De ha sötét a kép, azt okozhatja rossz gamma menet is, rossz fekete vágási szint beállítás, nem feltétlenül a helytelen fekete szint beállítás.
Egyébként akkor sötét inkább a kép, ha a forrás RGB jelet küld, a tévé pedig limited jelet vár.
Ha Automata opcióban sötét, akkor nézd meg a két másik lehetőséget, s láthatod, hogy ez a beállítás okozza-e, vagy más.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Robot fűnyírók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest