Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- LG LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
Ezzel megint az a baj, hogy látszólag teljesen azonos az indulása a készüléknek, mintha csak simán bekapcsolnám. Nincs WebOS felirat az induláskor, s kb 5 s után már van kép. Ezt egyébként már csináltam párszor mostanában, mert viharok, zivatarok esetén kihúzom a konnektorból. De a panel csere után is, amikor még a tápról is le volt húzva a csatlakozás, hasonlóan kapcsolt be. A szervizes eleinte nézett is, hogy nem kapcsol be a tévé, ahogy csatlakoztattam, s mikor rákérdezett, akkor mondtam, hogy be kell kapcsolni. S bekapcsolás után ekkor sem volt WebOS felírat, 5 s után volt kép.
Én elhiszem, hogy ez rendbe tesz esetleg dolgokat, csak számomra furcsa az ilyen gyors bekapcsolás. Még a VU+ műholdvevők, amik egyébként kicsit gyorsabbak, azoknál is egy bebootolás 20-25 másodperc. S ez a gyorsabb készülékek közzé tartozik.
Tegnap is kerestem a neten erre a témára, s mindenhol szinte csak a találgatás megy, tippelgetés.
Ha már Jánost szóba hoztad, talán ő mondta azt is, hogy teljes reset kell ilyen kalibrálások előtt, a képmódban található visszaállítás nem elég.
S érdekes, ez is volt már említve, hogy a némítás gomb többszöri megnyomására megjelenik egy rejtett menü, amiben a kép, hang és még valami beállításokat lehet vissza állítani. Bár nem tudom, hogy ez megegyezik-e ez a visszaállítás, a gyári visszaállítással, vagy ez is csak a képmódban találhatóval egyezik, csak minden képmódot visszaállít.
Erre van rejtett menü, amit egyébként is meg lehet csinálni a menüben, az újra indításról még nem talált senki biztosat.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest