Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Minden eszköznek adott a specifikációja.

Nyilván, de gondolom megérted, hogy egy olyan eszközt raktam most a TV-re (elvileg csak átmenetileg) amit korábban egy FHD monitorhoz vásároltam.
Meglepődtem ennyi, azon már modjuk nem, hogy reggel amikor felkeltem első dolgom volt beállítani TV-n HDMI additional settings-be a HDMI Ultra HD Deep Color-t.
voálá, 4K8bit60hz
Ez most nekem ide doszt elég, filmezni sorozatot nézni úgysem innen szoktam.Most pedig mentem kávézni

Amúgy te vagy Aquamen? Mert az avatarod nagyon hasonlít a képregényesre. Na jó, Momoára már kevésbé.
nem (én időtállóbb vagyok) [link]
Egyébként venni akartam magamnak egy új monitort, de annyira bejön most ez a setup az OLED-en, hogy szerintem elrakom másra az erre szánt összeget.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen TV-t vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asustor NAS
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- További aktív témák...
- ELADó egy bontatlan Apple AirPods MAX 2 ! 1 ÉV APPLE GaranciA ! MRF3FN959L
- Szinte Új SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless Bolti ár:115k INGYEN FOXPOST
- Cayin ha 3a csöves fejhallgató erősítő
- Audio-Technica PRO44 Boundary mikrofon
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- Honor Magic7 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meglepődtem ennyi, azon már modjuk nem, hogy reggel amikor felkeltem első dolgom volt beállítani TV-n HDMI additional settings-be a HDMI Ultra HD Deep Color-t.
voálá, 4K8bit60hz