Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
Igen, de most a kalibrálást hagyjuk ki. Egy olyan felhasználó, aki kalibrálni nem tud, de az alapokat be tudja állítani, s a korábbi készülékén meg is tette.
Kalibrálás nélkül pedig nem szokták ajánlani a fehéregyensúly állítást.Én azt értem, hogy a gyártó a kontrasztot a 235-re állította be, s nem is tud felette megjeleníteni. De ez még nem jelenti azt, hogy csökkenteni ne lehessen, s az általad leírtak szerint a gyártó ezt nem engedi.
Például veszel egy másik médialejátszót, ami másképpen adja ki a videójelet, picit nagyobb értéket ad ki, máris be lesz zárva a fehér szint. A lejátszón nem tudsz állítani, a tévén pedig hiába csökkented a kontraszt értékét, az nem változik.Félre ne érts, nem kötözködni akarok, a miértre lennék kíváncsi. Ez szerintem nem szokványos megoldás. Nekem is volt egy Sharp lcd-ém, gyárilag az is 235 értéken vágott. De lehetett még emelni a kontraszt értéken, akkor természetesen hamarabb kezdett vágni, csökkentéskor pedig 235 felett is láthatóvá lehetett tenni értékeket. Ahogyan az LG-nél is, 100-as kontraszt értékről csökkentve 85-re, a vágási szint is változik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hobby elektronika
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Linux haladóknak
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN900D) 8K 190 CM NEO -QLED 120Z SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- SAMSUNG QE65Q950TST 165CM Q-LED 8K HIPER LED TV! AKCI
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest