Hirdetés
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gamepad
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
Igen, de most a kalibrálást hagyjuk ki. Egy olyan felhasználó, aki kalibrálni nem tud, de az alapokat be tudja állítani, s a korábbi készülékén meg is tette.
Kalibrálás nélkül pedig nem szokták ajánlani a fehéregyensúly állítást.Én azt értem, hogy a gyártó a kontrasztot a 235-re állította be, s nem is tud felette megjeleníteni. De ez még nem jelenti azt, hogy csökkenteni ne lehessen, s az általad leírtak szerint a gyártó ezt nem engedi.
Például veszel egy másik médialejátszót, ami másképpen adja ki a videójelet, picit nagyobb értéket ad ki, máris be lesz zárva a fehér szint. A lejátszón nem tudsz állítani, a tévén pedig hiába csökkented a kontraszt értékét, az nem változik.Félre ne érts, nem kötözködni akarok, a miértre lennék kíváncsi. Ez szerintem nem szokványos megoldás. Nekem is volt egy Sharp lcd-ém, gyárilag az is 235 értéken vágott. De lehetett még emelni a kontraszt értéken, akkor természetesen hamarabb kezdett vágni, csökkentéskor pedig 235 felett is láthatóvá lehetett tenni értékeket. Ahogyan az LG-nél is, 100-as kontraszt értékről csökkentve 85-re, a vágási szint is változik.
Új hozzászólás Aktív témák
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Kontaktlencse
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest